Tururi ghidate în orașul copywritingului și strategiei – Ești gata pentru city break?

Brand Booster

Distribuie articolul

De ce Brand Booster este city break-ul pe care nu vrei să-l ratezi vara aceasta

Doar să știi să scrii nu e de ajuns, strategia e baza. Dar chiar dacă știi strategie, fără copywriting nu poți face prea multe. Așadar, copywritingul și strategia merg mână-n mână.

Pe lângă asta, ideea creativă face diferența! Dar hai să afli mai multe!

Foarte puțin timp ne mai desparte de city break-ul virtual în orașul Brand Booster. Cei 25 de ghizi care vor face tururi ghidate în cele 3 zile, prin sesiuni de 30 de minute fiecare, se întrec în a arăta cât mai multe detalii despre ce vei găsi în această călătorie. 

În paralel, cei înscriși primesc mailuri tot mai interactive (dacă ești deja abonat, cred că ai dat curs provocării jocului cu premii, în căsuța de email), precum și detalii despre cum pot intra în cursa pentru premii..și mai ales pentru city break-ul real care e pus în joc.

Și tot pe mail, dar și în mesaje private, vin întrebări din cele mai diverse referitoare la conceptul creativ în care am ambalat acest congres, aflat la a doua ediție.

Iar pentru asta l-am invitat chiar pe Ion la microfon, ca să dea informațiile de la sursă:

Click aici să urmărești interviul!

Dacă vrei să asculți interviul mai târziu, dar tot ești curios să afli câteva detalii din el, las eu unele idei din acesta:

De ce city break și de ce orașul Brand Booster? 

Brand Booster e un congres online aflat la a 2-a ediție. E un eveniment online cu ajutorul căruia ajutăm antreprenorii, copywriterii și autorii să dea un boost de vizibilitate, de conversii, de vânzări. Adunăm oameni alături de care am lucrat timp de 12 luni și care au obținut rezultate măsurabile folosind copywritingul și strategia și ei împărtășesc despre experiența și expertiza lor. Ai fi surprins să vezi în câte domenii se aplică copywritingul și strategia. 😀

Deși prima ediție a congresului, din luna decembrie 2023, a fost un real succes, acum internetul abundă deja de congrese și evenimente de acest gen. Așa că ne-am gândit să venim cu ceva nou, inedit.

Strategia unei lansări poate fi aplicată la fel, în mai multe cazuri. Însă ambalarea creativă face diferența – iar aici noi ne jucăm întotdeauna cu concepte inedite și ne folosim și de gamificare (gamification) – o metodă ideală de predare-învățare. 

În plus, acest tip de eveniment online e un prilej foarte bun să ne folosim de tehnica ”show, don’t tell”, mai exact – cum să te folosești de magia copywritingului pentru a transmite un mesaj.

Astfel totul devine mai eficient, iar prin ambalarea creativă promovăm cunoașterea și învățarea prin interactivitate, jocuri și recompense.

Poate nu toată lumea înțelege la ce se referă un congres despre copywriting și strategie, dar despre un city break în care poți gusta din gastronomia specifică, poți vizita atracțiile turistice și poți face shopping local…toată lumea știe. 

În plus, conceptul de city break nu este ales întâmplător. Ci și pentru că la finalul celor 3 zile de tururi ghidate, unul dintre participanții activi și care vor îndeplini toate condițiile concursului va pleca într-un city break pe bune. Este doar unul dintre premii.

Am denumit orașul Brand Booster destinația în care, în urmă cu 12 luni, un grup de oameni au urmat un program de formare, au aplicat cele învățate în domeniul lor și au obținut rezultate. Iar acum te așteaptă pe tine, ca vizitator, să îți prezinte ce e mai bun și folositor din acest oraș. 

Promisiunea este că, de îndată ce vei îndrăgi această destinație, îți vom oferi șansa să îți prelungești șederea pentru 3, 6 sau 12 luni. Dar despre asta vei afla chiar din prima zi a city break-ului. 

Ce diferențiază acest eveniment online de celelalte?

Interactivitate – Ne-am obișnuit deja din a face dintr-o experiență de învățare ceva interactiv.

Deja avem la activ 3 ediții de Tabără Virtuală, experiență care a fost de fiecare dată inedită pentru fiecare dintre participanți și unde am probat deja impactul pe care un astfel de eveniment, în care oamenii sunt răsplătiți substanțial pentru faptul că învață și petrec timpul cu noi.

Actualitate și relevanță – Aducem în fața participanților informații de actualitate, spunem ce a funcționat în ultimele 6 luni, pentru că lucrurile sunt în continua schimbare în online. De altfel, tot ce am testat și ce prezentăm se aplică anume pieței din România. Pentru că oricât de tentante ar fi strategiile și informațiile din afară, ce funcționează în America sau în alte țări nu este aplicabil contextului din țara noastră.

Program până la 7 seara – Noi credem că orele serii sunt dedicate familiei și deconectării: În plus, orele prielnice învățării sunt cele din prima și a doua parte a zilei. Am gândit programul în așa fel încât să poți beneficia și de tururi ghidate în city break, dar și timp cu cei dragi. 

Gamification și premii substanțiale, deși e un eveniment gratuit – Am pus în joc premii în valoare totală de 2000 de euro.

Este modul în care am ales să recompensăm participanții pentru timpul și atenția lor. 

Știm că vei pleca cu informații valoroase, că vei putea să îți iei ia cel puțin un insight din fiecare sesiune și preferăm să devii ambasador al evenimentului, decât să investim în reclamele de Facebook. 

Cu abonamentul VIP poți beneficia și de alte avantaje în plus. Te poți bucura și de rezumatul celor 18 ore de sesiuni din cele 3 zile de city break, în care îți vom reda pe scurt informația care te poate ajuta să îmbunătățești semnificativ modul în care faci lucrurile.

De altfel, vei avea și acces pe viață la sesiunile înregistrate.

De  ce să te înscrii ACUM?

Pentru că dacă tu nu o faci, o poate face concurența ta și poate aplica cele învățate în city break lăsându-te în urmă, ca rezultate. 

În plus, odată trecut acest eveniment, vei citi despre el și vei înțelege ce ai ratat…dar va fi prea târziu. 

Așa că profită de ocazie și ia-ți biletul gratuit!