Felicitări!

Tocmai ai acceptat cadoul pe care am ales să îl ofer cu ocazia zilei de 8 martie și vei participa astfel GRATUIT la Workshopul ”Transformă timiditatea în superputerea ta prin care generezi conversii sau clienți”, ce va avea loc marți, 21 martie, de la ora 18:00.

Pentru ca totul să fie pregătit, verifică dacă ai primit mailul de confirmare și asigură-te că e în căsuța principală.
Te felicit pentru decizia de a învăța mai multe despre scris în general și despre copywriting, în mod special, dar și pentru că ai acceptat provocarea de a-ți înfrunta timiditatea.

În continuare, am trei invitații pentru tine!

În primul rând, te invit să verifici dacă ai primit email-ul de confirmare și să te asiguri că a intrat în căsuța principală, asta pentru că până începem urmează să mai primești email-uri din partea mea prin care vei primi sfaturi utile despre copywriting sau mă vei cunoaște mai bine.
Apoi, până începem, te invit să te alături comunității pe care am creat-o pe Facebook – Comunitatea ”Trăiesc din scris pe bune”, dedicată oamenilor pasionați de scris, unde vei cunoaște persoane noi și vei putea să te familiarizezi cu ele, să faci schimb de experiență, dar și să legi parteneriate.

Și nu în ultimul rând: Urmărește-ne pe Instagram și află detalii importante din culise

Urmărește contul de Instagram @magiccopywritingstudio pentru a afla toate noutățile până începem această experiență împreună, pe durata ei și după ce se încheie. În plus, vei primi acces la sfaturi prețioase care să te ajute să dai voce brandului tău.