Workshop despre Copywriting cu Ion Cataragă

Transformă timiditatea în superputerea ta prin care generezi conversii sau clienți

Învață cum să folosești timiditatea în avantajul tau prin puterea copywriting-ului, să atragi mai multi clienți și să gestionezi relațiile cu aceștia într-un mod confortabil și eficient.

Vino la un Workshop de final de an în valoare de 350 RON, pe care am ales să îl ofer Gratuit cu ocazia lansării celei de-a IV-a ediții a Programului de Mentorat în Copywriting ”COPYPRENOR.”
Marți, 21 martie, ora 18:00 LIVE pe Zoom
*pentru a primi un sms de reminder

”Îmi este greu să ies în evidență. Nu cred că vânzările sunt pentru mine. Nu voi fi niciodată bun/ă la a genera clienți.”

Te-ai identificat vreodată cu eticheta de ”timid/ă”, ”introvertit/ă”, ”sensibil/ă”? Sau poate la un moment dat te-ai întrebat cum e posibil să obții clienți și vizibilitate atunci când nu îți place să fii expus/ă sau atunci când nu îți este confortabil să fii în centrul atenției?

Dacă și tu simți că poți exprima mai multe dar nu reușești să te faci auzită și văzută pentru că ceva te blochează. Dacă simți că ai un univers interior al tău despre care puțini știu, pentru că e greu să îl faci accesibil și pentru celorlalți.

Vestea bună este că nu trebuie să faci video-uri pe TikTok, să ieși la evenimente publice ca să te promovezi sau să publici în fiecare zi pe Story despre ceea ce faci, indiferent dacă ești om bun la scris, copywriter, sau expert într-o altă nișă.

Adevărul este că în lumea vânzărilor și a copywriting-ului,  e loc mai ales pentru cei care se consideră persoane timide, introverte sau sensibile.

Poți ajuta oamenii prin munca ta, poți genera clienți fără să te expui și îi poți atinge în moduri în care nici nu te gândeai că o poți face în timp ce ai libertatea de a te exprima fără presiune.

Știi de ce? Pentru că multe dintre succesele oamenilor pe care îi consideri mari, au fost generate de către experți ca tine, copywriteri, strategi, marketeri, coachi, terapeuți, care au preferat să stea în umbră sau în culise.

Iar vestea bună este că am decis să creez un Workshop în valoare de 350 RON, pe care ți-l ofer cadou cu ocazia deschiderii înscrierilor în Programul ”COPYPRENOR”, pe care o o voi anunța la final.

Dacă te identifici cu cele de mai sus, vino la workshop și află cum să transformi ceea ce faci într-o portavoce care să vorbească despre tine, folosind puterea copywriting-ului.

Transformă timiditatea în superputerea ta și generează clienți fără să te expui foarte mult!

Pe durata celor aproximativ 3 ore de workshop, vei afla:

Un set de tehnici să folosești timiditatea în avantajul tău, fără să consumi energie ca să pari altcineva decât cine deja ești

5 strategii prin care să faci clienții să vină la tine folosind puterea scrisului

Un plan prin care să gestionezi relația cu clienții fără să te simți expus/ă

Cum te poți folosi de toate aceste unelte împreună, ca să faci un pas în față în promovarea ta și să-ți crești vizibilitatea și să îți arăți valoarea, afli doar dacă participi marți, 21 martie, de la ora 18:00 la workshopul:

””Transformă timiditatea în superputerea ta prin care generezi conversii sau clienți”.

Și asta nu e tot, dacă te înscrii pe această pagină, vei primi CADOU pe email, documentul cu o secvență despre cum poți activa principalele 10  emoții pe care le avem fiecare, ca să obții mai multe conversii sau vânzări.

Numele meu este Ion Cataragă iar în ultimii ani am învățat că munca mea poate vorbi în locul meu!

Numele meu este Ion Cataragă, sunt copywriter, antreprenor și mentor pentru peste 180 de oameni buni la scris, participanți în Programele mele de Mentorat iar până acum mi-am crescut vizibilitatea și brandul fără să mă expun foarte mult.

Nu vei găsi foarte multe video-uri cu mine, nu mă vei vedea la foarte multe evenimente, și nici nu vei găsi foarte multe interviuri.

Cu toate acestea, în ultimii 4 ani am reușit să îmi construiesc un brand și o afacere funcționabilă, fără să ies foarte mult în evidență. 

Cum? Folosind puterea scrisului. Nu mi-a plăcut niciodată să vând, însă mi-a plăcut întotdeauna să scriu. 

Începuturile mele se leagă de timiditate și de provocările care au venit la pachet cu ea. A fost un bun partener de drum, care mi-a pus la încercare calitățile și m-a făcut să găsesc alternativele cele mai potrivite mie. 

Și eu am fost acolo – cu teama de a vinde direct, cu blocajul meu când venea vorba de interacțiunea directă cu oamenii necunoscuți, cu dorința de a fi altfel decât sunt doar pentru a mă alinia ”normalului”. Întotdeauna am simțit că trebuie să muncesc mai mult, să ofer mai mult…să mă schimb.

În 2014 – 2015, fiecare pas înainte venea la pachet cu 3 pași înapoi, ca urmare a neîncrederii și a temerii mele de a mă expune, de a mă deschide și de a aborda direct situațiile.

Am încercat sa fiu altcineva, dar am înțeles că sunt ok cât sunt și cum sunt, câtă vreme îmi creez contextul propice și îmi stabilesc direcția. 

După lungi căutări, am ajuns să descopăr magia copywriting-ului și să o folosesc atât pentru a genera clienți pentru mine, cât și pentru a aduce conversii clienților mei. În timp ce eu am stat bine mersi ”în spatele cortinei”.

Ca să cresc atât de repede în copywriting, în doar 4 ani de activitate, am lucrat singur, încă de la începutul carierei, la construirea unei audiențe potrivite. Și pentru că am făcut gălăgie (prin scris), pentru publicul meu țintă, despre ceea ce fac, am putut să mă fac văzut și auzit, am reușit să atrag primele proiecte în copywriting…

… iar după 4 ani de activitate să adun în jurul meu o comunitate de peste 180 de oameni buni la scris pe care îi ajut să trăiască DIN scris sau PRIN scris pe bune, folosind magia copywriting-ului. Și pentru că am observat că peste 60% dintre participanții experiențelor educaționale organizate de către mine au menționat direct sau indirect că se confruntă sau s-au confruntat la un moment dat cu aceleași provocări legate de timiditate ca și mine…

…am decis să organizez un Workshop 100% practic dedicat celor care se identifică cu eticheta de ”timid”, ”introvertit”, ”sensibil” și au o problemă în a-și vinde serviciile sau a genera clienți. Workshopul este cadoul meu, odată cu Lansarea unei noi ediții COPYPRENOR, dar și un exercițiu bun pentru toate acele femei care, deși pasionate de scris și poate chiar cu o carieră în domeniul scrisului, nu găsesc vocea și puterea de a vorbi despre ele și valoarea lor.

Vestea bună este că, deși valoarea acestui workshop este de 350 lei, vei participa GRATUIT! În plus am pregătit un bonus pentru tine dacă te înscrii acum!

Dacă alegi să te înscrii acum, vei primi drept cadou din partea mea o secvență de email-uri despre cum să activezi 10 dintre cele mai comune emoții în rândul potențialilor tăi clienți, ca să obții mai multe vânzări. 

E practic cea mai apreciată secvență de către abonații me și vei primi acces la document, luni, 20 martie, cu o zi înainte să începem.

Acest WORKSHOP este pentru tine dacă:

Deseori mi-a fost dat să citesc feedback-uri precum:

E timpul să faci din scris cartea ta de vizită, indiferent dacă vrei să fii copywriter sau vrei să lansezi un nou proiect!

Dacă alergi în viața profesională, dar simți ca nu e maratonul tău, să știi că timpul nu așteaptă. Alege acum să faci o diferență prin ceea ce îți place cu adevărat.

Întotdeauna ai libertatea să alegi! Alege să te dezvălui prin scris, ca să poți inspira și ajuta și pe alții!

Dacă scrisul te ”hrănește”, la fel de adevărat e că îți poate hrăni și un stil de viață mai aproape de valorile tale și de felul tău de a fi. Poți să te gândești ”cum ar fi dacă?” sau poți alege să acționezi.

Dacă alegi cea de-a doua variantă, click pe butonul de mai jos și fii dintre cele care participă GRATUIT la Workshopul “Transformă timiditatea în superputerea ta prin care generezi conversii sau clienți”

Important: La sfârșitul Workshopului  voi deschide înscrierile în cea de-a 4-a ediție a Programului de Mentorat ”COPYPRENOR”. Vei afla detaliile despre program, și te vei putea înscrie doar dacă confirmi mai întâi participarea la acest Workshop.

Copyright © Magic Copywriting 2024. Toate drepturile rezervate.
Made with ❤ by Simplead