#magiccopywriting

Felicitări! Tocmai ai făcut un pasul decisiv în pregătirea corectă pentru un ultramaraton de copywriting, cu un plan de antrenament structurat.

Prin înscrierea ta la Ultramaratonul de copywriting “Trăiesc din scris”, între 14 – 19 ianuarie, de la 19:00, ai decis să iei parte la antrenamentele menite să îți aducă informații relevante, premii și clienți. Pentru asta, te invit în Grupul de Facebook dedicat Ultramaratonului, acolo unde se va desfășura întreaga activitate din Program. 

Dacă nu poți participa LIVE la toate sesiunile, dar îți dorești să urmărești Ultramaratonul de pe margine, în ritmul tău, am o soluție pentru tine:

Un bilet VIP prin care ai acces nelimitat la înregistrările tuturor sesiunilor din 14-19 ianuarie.

În plus, mai primești ceva fain de tot!

Acces într-un grup de WhatsApp de Suport gestionat de mine unde vei primi susținere și răspunsuri la întrebările tale în timp real, chiar pe durata cursei, adică a provocării, nu doar pe durata antrenamentului.

Prioritate în a primi feedback în urma fiecărei distanțe parcurse, astfel încât vei ști în timp real ce ai făcut bine și ce poți îmbunătăți.

Acces la înregistrările Congresului Online Brand Booster, 18 sesiuni despre copywriting, mindset și strategie pentru a da un boost brandului tău în 2024.

Iată doar câteva motive pentru care merită să iei abonamentul VIP

Acces nelimitat la înregistrările sesiunilor Ultramaratonul de copywriting ”Clienți prin scris”

Fii sigur că nu îți scapă nici o informație prețioasă! Ai acces nelimitat la înregistrările tuturor sesiunilor din cadrul Ultramaratonului de copywriting ”Clienți prin scris”. Astfel, reiei ori de câte ori vrei conținutul cursului, pentru a procesa informațiile în ritmul tău și pentru a le integra mai ușor în activitatea ta.

Acces în grupul VIP (privat) de WhatsApp

Fii în conexiune directă cu o comunitate restrânsă de oameni care au decis să alerge în mod profesionist. Să te înconjori de oameni cu obiective mărețe e unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face pentru creșterea ta profesională și (implicit) financiară. În grup vei putea lega prietenii și vei putea chiar pune bazele unor parteneriate.

Răspunsuri și lămuriri de la cineva care a urmat întreg procesul

Aș putea spune simplu – mentor, însă vreau să știi că eu mă voi asigura că la fiecare întrebare de-a ta, din timpul experienței, vei primi răspuns în timp real. E adevărat, timpul meu e limitat, iar sesiunile 1 la 1 nu mai au loc în agenda mea. Însă tu ai ocazia să afli tot ce te interesează de la mine, la un click distanță.

Totul la doar 98 lei!

(da, costă mai puțin chiar și decât participarea la un ultramaraton oficial).

Bucură-te acum de toate beneficiile de membru VIP și ia de pe urma Ultramaraton aratonului ”Clienți prin scris” tot ce se poate lua!