Începe anul cu Ultramaratonul de Copywriting

CLIENȚI PRIN SCRIS

6 + 1 zile de antrenament și probe practice, timp în care înveți într-un mod interactiv despre copywriting, tendințele anului și oferte de nerefuzat, ca să începi cu avânt activitatea ta în 2024

14 - 19 ianuarie, LIVE într-un Grup Privat pe Facebook

Participă Gratuit și fă față celor 3 “curse” de rezistență

5/5

O experiență unică de învățare pe un traseu creat special pentru antreprenorii și experții care își doresc să scrie mesaje de impact și să integreze tendințe și strategii adaptate la realitatea anului 2024

Primești acces la 6+1 sesiuni LIVE de la 19.00 la 21.00 și un concurs cu premii speciale, printre care un loc în Programul Copyprenor, un city-break la Roma sau o escapadă la Bran, dacă faci față celor 3 probe practice

La ce să te aștepți de la ultramaratonul ”Clienți PRIN Scris”

Ultramaratonul presupune parcurgerea a 3 distanțe, timp în care vei învăța într-un mod interactiv să generezi clienți prin scris în timp real. Pentru fiecare distanță sunt alocate două zile care conțin un workshop cu scop de antrenament + o provocare + o sesiune de concluzii și Q&A.

Te califici pentru a participa la Ultramaraton mai ales dacă:

ești antreprenor sau expert într-o anumită nișă și îți scrii singur textele pentru rețelele sociale, dar simți că ele nu te ajută să obții clienți. Prin urmare, vrei să crești vizibilitatea brandului tău personal și notorietatea serviciilor tale.

vrei să dai un refresh cunoștințelor existente despre copywriting, să te conectezi cu oameni și specialiști ca tine și poate chiar să atragi noi clienți prin scris, totul într-un mediu de creștere și dezvoltare continuă

îți este greu să creezi oferte atrăgătoare pentru produsele tale, iar acest lucru îți afectează conversiile Vrei claritate pentru a ști cum să te poziționezi mai bine în piață ca și expert?

vrei să te inițiezi în domeniul copywriting-ului și să afli dacă acest domeniu este sau nu pentru tine Visezi să trăiești DIN scris și PRIN scris pe bune și să faci pași constanți spre creștere și dezvoltare dar nu știi de unde să începi și îți e greu să îți găsești încrederea că te poți lansa în acest domeniu.

Participă Gratuit și fă față celor 3 “curse” de rezistență

Ultramaraton organizat de un ”alergător” cu peste 5 ani de experiență în copywriting și strategie

Numele meu este Ion Cataragă

Numele meu este Ion Cataragă și am alergat distanța de 100 km și la propriu, dar și la figurat! Înainte să devin copywriter am trecut linia de finish la 2 maratoane de 42 km și un semi-maraton de 21 km. 

Apoi, am început adevărata cursă devenind mai întâi copywriter (2019), apoi copywriter specializat în funneluri și lansări (peste 150 de proiecte gestionate până acum), apoi formând alți antreprenori, experți sau autori în copywriting și strategie pentru funneluri și lansări (timp de 7 ediții, în aproximativ 2 ani)…

…pentru ca, în final, să formez peste 200 de oameni buni la scris în copywriting, apoi în strategie și astfel să pun bazele Comunității COPYPRENOR.

În tot acest timp, în perioada în care am trecut de la copywriter freelance la copywriter antreprenor, apoi de la copywriter antreprenor la mentor și formator, am învățat un lucru important: ca să iei un start bun e nevoie de ANTRENAMENT.

Unul dintre cuvintele cheie care mă definesc este CLARITATEA, așa că am pregătit pentru tine 3 workshopuri speciale de antrenament și alte 3 probe practice + exerciții de stretching ca să te ajut să pornești cu un avantaj în cursa către obiectivele pe care ți le propui pentru anul 2024.

Branduri pe care le-am ajutat să genereze CLIENȚI PRIN SCRIS

O experiență care valorează sute de euro, dar pentru care plătești doar cu timpul tău

Dacă participi la Ultramaratonul Online ”Clienți PRIN scris”, o să-ți dai seama că informațiile pe care le afli valorează cât un curs de inițiere în copywriting și strategie de marketing, pentru care, în mod normal, ai plăti sute de euro.

Și atunci poate te întrebi: cum e posibil să plătești DOAR cu timpul tău pentru a participa la această experiență? 

O să fiu cât se poate de sincer cu tine. 

Organizăm această experiență pentru a te pregăti pentru Experiența COPYPRENOR 2024 – un Program Complex de Mentorat în Copywriting și Strategie de 6 sau 12 luni, la care poți să participi doar dacă ești deja inițiat în domeniu și ai CLARITATE pentru a crea textele și strategia pentru o CAMPANIE organică prin care să generezi clienți și să îți validezi ideea.

Acum e adevărat că poți să rămâi doar cu informațiile din această experiență gratuită și poate chiar să generezi clienți prin scris, ceea ce va fi extraordinar.  Dar dacă faci parte dintre cei 2% dintre participanții care vor continua, ceea ce se va întâmpla la ultramaraton va reprezenta un fundament bun pentru ceea ce urmează în cele 4 luni de curs.

Pentru că știi ce mi-au spus majoritatea participanților care s-au înscris în Program în urma unei experiențe Gratuite similare Ultramaratonului? 

”Ion, nu cred că m-aș fi descurcat să țin pasul și ar fi fost doar un alt curs la care particip, dacă nu aveam pregătirea în experiența gratuită cu tine.”

În plus, consider că trăim într-o eră în care accesul la informație nu mai e o problemă, punerea în practică a informației e adevărata provocare. Tocmai din acest motiv oferim informație din belșug și țin cont de principiul 50% informație și 50% practică. 

Iar asta fac atât în experiențele gratuite, cât și în Programul de Mentorat. Mai ales după ce în ultimele luni am participat la Mastermind-uri și Congrese din afară și vin cu informație proaspătă.

Singurul lucru pe care îl cer de la tine este TIMP pentru a participa și a pune în practică ceea ce afli, pentru ca, mai apoi, să generezi Clienți PRIN scris… 

…și să nu mai alergi după clienți în 2024, ci să îți faci clienții să alerge după tine datorită valorii pe care oamenii percep că o oferi.

Și asta nu e tot!

Dacă ții pasul cu cele 3 distanțe și ajungi la linia de finish, după ce faci cele 3 provocări, vei avea ocazia să câștigi unul dintre cele 3 premii în valoare de 2000 EURO.

Accesul la următoarea ediție COPYPRENOR Start care începe în data de 27 ianuarie, unde lucrăm cot la cot timp de 4 luni ca să generezi clienți prin scris și să te poziționezi diferit. Valoare: 1200 euro

un City Break la Roma pentru 2 persoane, cu bilete de avion și mic dejun inclus, în luna martie, ca să îți iei o pauză bine meritată de la brandul tău după ce ai generat clienți prin scris.
Valoare: 500 euro

o escapadă de 3 zile la Transilvania Inn Hotel, Bran cu toate mesele incluse, pentru 2 persoane, ca să te deconectezi de la activitatea ta și îți iei doza de inspirație.
Valoare: 250 euro

Ce spun participanții altor ”curse” organizate de Magic Copywriting

Alte câștiguri de care te vei bucura la finalul maratonului, pe lângă cele 3 premii principale

Îți vei înnebuni prietenii și familia vorbind despre lucrurile mega-practice învațate în urma celor 3 distanțe parcurse.

Te vei bucura de o atmosferă frumoasă și prietenoasă în cadrul căreia participanții se susțin între ei și se încurajează.

Vei simți că ai pornit deja cu avânt către obiectivele propuse pentru 2024 și vei fi cu câțiva pași mari înaintea altor colegi din nișa ta.

Vei face primii pași sau poate chiar vei genera clienți, chiar dacă abia îți lansezi activitatea sau până acum mesajele tale au trecut neobservate.

După ce se încheie ultramaratonul nu vei mai avea nici o scuză să spui că nu știi cum să faci ca să generezi clienți prin scris.

Înscrie-te și tu într-o ”cursă” online care va schimba la 180 de grade perspectiva din care îți promovezi prin scris brandul și activitatea!

Copyright © Magic Copywriting 2024. Toate drepturile rezervate.
Made with ❤ by Simplead