#magiccopywriting

Program Gratuit cu Ion Cataragă

”TRĂIESC DIN SCRIS PE BUNE”, 12 - 15 SEPTEMBRIE, LIVE de la ora 19.00

Fă trecerea de la a spune ”Am o pasiune pentru scris, dar nu știu cum să o folosesc ca să generez clienți sau ca să îmi dezvolt brandul” …

… la a spune cu încredere ”Acum știu cum să trăiesc DIN scris sau PRIN scris pe bune folosind magia copywriting-ului”

Promisiunea mea pentru tine: pe durata celor 4 întâlniri vei înțelege cum să scrii persuasiv, vei ști cum să îți găsești clienții potriviți și cum să trăiești DIN scris sau PRIN scris pe bune devenind copywriter pentru afacerea ta sau pentru alți clienți.
*vei primi notificare prin sms ca să nu pierzi întâlnirile din program

3 motive pentru care te pot ajuta să înțelegi
cum să trăiești din scris și prin scris pe bune

Am lucrat cu autori și branduri precum:

Upriserz, DoAds, Savoy Hotel, Florin Păsat, Alina Șutu, Andreea Teodor, Alina Mărioara Finta, Anca Maftei, Ovidiu Olteanu

Am generat:

500 mii euro în cele peste 50 de lansări de cursuri în care am fost implicat în ultimii 2 ani, iar la prima ediție ”Trăiesc din Scris” am ghidat peste 1500 de oameni.

Am încasat:

5k euro lunar doar din servicii de copywriting și pot spune că trăiesc din scris pe bune și am ajutat 30 de oameni să facă la fel în Programul ”COPYPRENOR”.

Vrei să îți monetizezi pasiunea prin a trece de la a scrie texte frumoase la a scrie texte care generează clienți?

Scrii de ceva timp, dar simți că te părăsește atât entuziasmul, cât și determinarea de a continua atunci când observi că textele tale nu generează impact și că nici nu știi cum altfel să îți monetizezi expertiza prin a genera noi clienți?

Dacă vrei să găsești forma potrivită de a scrie texte prin care să convingi mai mulți oameni să producă o schimbare în viețile sau în afacerile lor. Dacă vrei să scrii texte care chiar să ajungă la inimile clienților tăi și să îi determini să ia decizii bune pentru ei prin a apela la serviciile tale sau a-ți cumpăra produsele, s-ar putea să ai nevoie să te inițiezi în MAGIA COPYWRITING-ULUI. 

În calitate de copywriter și mentor întotdeauna spun că lipsa clienților nu este niciodată o problemă dacă știi cum să amesteci corect și eficient ingredientele de copywriting și ai o rețetă.  Care este ea o poți afla numai dacă participi între 12-15 septembrie la Programul Gratuit ”Trăiesc din scris pe bune” – probabil cel mai mare eveniment gratuit despre copywriting care s-a organizat vreodată.

Faci deja copywriting dar nu știi CUM această activitate îți poate aduce libertatea financiară pe care o dorești. Ești în punctul în care te întrebi ”Ok, și acum încotro o iau?”

La un moment dat am creat un formular pentru copywriteri unde am adresat o întrebare simplă: cât câștigi în acest moment din copywriting? Și nu mare mi-a fost mirarea să văd că majoritatea celor care l-au completat spuneau că încasează mai puțin de 200 euro lunar din această meserie.

În același timp, observam numele celor care au completat formularul printre comentariile din grupurile de specialitate, unde își licitau serviciile la preț de 50 lei/articol și atunci am înțeles pentru prima dată că există o problemă în rândul copywriterilor care probabil au făcut un curs de copywriting și se află la început de drum: nu știu cum să își prețuiască serviciile.

E foarte important să știi diferența dintre un simplu text scris frumos și un text scris bine din punct de vedere al copywriting-ului. Asta te va ajuta să pui preț pe serviciile tale și să ai încredere că ceea ce faci chiar e valoros. De aceea, am creat o experiență de 4 zile, care te va ajuta să trăiești din scris sau prin scris pe bune folosind magia copywriting-ului,  indiferent dacă ești copywriter sau expert într-o altă nișă.

E posibil să trăiești din scris pe bune?

Luni, 12 septembrie, ora 19.00

Află cum să îți folosești abilitățile tale de a scrie pentru a obține clienți sau pentru a ajuta alți antreprenori sau autori să genereze vânzări.

Procesul din 4 pași prin care scrii texte care chiar convertesc

Marți, 13 septembrie, ora 19.00

Scrie un text care convertește pe bune printr-un proces din 4 pași pe care îl folosesc majoritatea copywriterilor care trăiesc din scris.

3 metode prin care să generezi un flux constant de clienți chiar dacă nu ai un site

Miercuri, 14 septembrie, ora 19.00

Folosește aceste 3 metode ca să nu mai duci niciodată grija clienților și să poți trăi din scris indiferent de locul în care te afli.

Procesul din 5 Pași prin care să trăiești DIN scris sau PRIN scris folosind magia copywriting-ului.

Joi, 15 septembrie ora 19.00

Află cei 5 Pași pe care să îi parcurgi ca să transformi brandul tău sau afacerile clienților prin abilitatea ta de a scrie și să spui ”ACUM trăiesc din scris sau prin scris pe bune”.

Ce mai primești dacă alegi să te înscrii în Programul GRATUIT

O comunitate de oameni ca tine

Unde faci schimb de experiență cu alți colegi, legi noi colaborări sau prietenii și primești răspuns la toate întrebările tale.

Provocări specifice de copywriting

Acest eveniment nu e doar despre teorie. Pe durata celor 4 zile vei primi provocări care te vor scoate din zona de confort și te vor ajuta să obții primul client chiar pe durata cursului.

Concurs cu premii

Ca să te motivez să pui lucrurile pe care le înveți în practică îți ofer ocazia să participi la un concurs cu premii înainte și pe durata Programului Gratuit.

Acces la 2 sesiuni de networking

Pe lângă informațiile din bucătăria copywriting-ului vei avea posibilitatea să interacționezi cu participanții din Programul Gratuit în sesiuni de networking ghidate.

”Astăzi ai nevoie să știi cum să îți folosești abilitățile de a scrie pentru a câștiga lupta pentru atenție și a genera clienți”

Numele meu este Ion Cataragă, sunt copywriter digital specializat în funneluri și lansări, fondator Magic Copywriting Studio, locul unde împreună cu alți copywriteri pe care i-am mentorat, ajutăm antreprenorii și autorii să transforme potențialii clienți în clienți fideli prin copywriting și strategie.

Dacă ai urmărit cifrele de sus probabil știi că în ultimele 12 luni am generat încasări de peste 5 mii de euro pe lună și am ajutat autorii cu care colaborez să genereze peste 500 mii euro din lansările în care m-am implicat direct. 

Acum pot spune cu tărie că ”Da, trăiesc din scris pe bune”.  Și am ghidat deja peste 100 de autori, experți sau copywriteri să facă la fel în Programele mele de Mentorat 

Dar nu întotdeauna a fost la fel de bine…

În primele 6 luni din momentul în care mi-am spus ”Da, vreau să fiu copywriter și să îmi construiesc un brand personal puternic” am fost nevoit să îmi dau etajul doi al casei în chirie pe Booking, doar ca să pot supraviețui pâna am avut suficiente proiecte ca să îmi acopăr cheltuielile lunare.

Astfel, în timp ce la etajul unu lucram la puținele proiecte pe care le aveam la început și la a-mi crește vizibilitatea, la etajul doi găzduiam turiști din toate colțurile lumii, care reprezentau principala mea sursă de venit.

Din păcate, pe atunci nu aveam niște pași concreți pe care să îi urmez în această meserie și nici nu aveam de la cine să primesc îndrumare despre ce fac cu abilitățile mele de copywriting, cum îmi găsesc clienți, cum lucrez cu ei, etc. Așa că am fost nevoit să trec singur prin acest proces și să învăț pe cont propriu.

La mai bine de 3.5 ani distanță din acel moment nu îmi ajung degetele să număr proiectele pe care sunt nevoit să le refuz pentru că nu am timp suficient să mă ocup de ele. Nici eu și nici echipa mea.

În plus, după ce am mentorat peste 100 de autori, experți, freelanceri sau copywriteri am decis să îți arăt și ție cum să faci primii pașii ca să trăiești din scris sau prin scris pe bune folosind magia copywriting-ului într-o experiență LIVE de 4 zile, care începe luni, 12 septembrie, ora 19.00.

Pe durata celor 4 zile vei avea acces la informație pentru care în mod normal o regăsești doar la cursuri plătite și vei înțelege procesul de copywriting astfel încât să scrii și tu texte convingătoare prin care să îți dezvolți brandul, sau să generezi noi clienți.

Pentru că un lucru e cert: astăzi ai nevoie să știi cum să îți folosești abilitățile de scris pentru a câștiga lupta pentru atenție și a genera clienți. Un text frumos nu mai e suficient ca să obții clienți așa că lasă-mă pe durata celor 4 zile să fiu pentru tine mentorul pe care eu nu l-am avut în primii mei ani de copywriting. 

Ia-ți biletul gratuit accesând butonul de mai jos!

Din spusele unui participant la prima ediție: ”Am primit informații valoroase pe care le găsești doar în cursuri cu plată”

Rar ai șansa să trăiești din ce te pasionează. Nu îi da cu piciorul!

Uită de diplome, de joburi pe care le faci în paralel sau de sindromul impostorului (nu sunt suficient de bun). Uită de texte scrise frumos, dar care nu îți aduc clienți. 

Lucrurile pe care le vei descoperi în cele 4 zile de program te vor ajuta să te familiarizezi cu domeniul copywriting-ului, îți vor aduce multă CLARITATE și te va ajuta să trăiești din ceea ce te pasionează.

Alegi să profiți de această șansă, sau o lași să treacă pe lângă tine? Dacă ai ales prima opțiune, click pe butonul de mai jos ca să confirmi GRATUIT participarea ta în Program. 

Copyright © Magic Copywriting 2022. Toate drepturile rezervate.
Made with ❤ by Simplead