De la “texte ok” la texte care vând și atrag clienți care te plătesc mai bine

Program Gratuit cu Ion Cataragă

”TRĂIESC DIN SCRIS PE BUNE”, Ediția IV -a 10-13 septembrie, de la ora 19:00

Gata cu “joaca de-a scrisul”! E momentul să crești rezultatele conținutului pe care îl creezi și să scrii texte care generează reacții și vânzări mai bune. 

Promisiunea mea pentru tine este că pe durata celor 4 întâlniri vei înțelege diferența dintre a face conținut și a face copywriting și vei ști cum să generezi clienți prin scris folosind magia copywriting-ului. Vino să afli ce anume faci greșit sau nu în textele tale care îți sabotează rezultatele de care ai nevoie tu sau clienții tăi. 

*vei primi notificare prin sms ca să nu pierzi întâlnirile din program

4 motive pentru care te pot ajuta să înțelegi
cum să trăiești din scris și prin scris pe bune

Experiență care contează

Am lucrat cu autori și branduri precum: Upriserz, DoAds, Savoy Hotel, Florin Păsat, Alina Șutu, Andreea Teodor, Alina Mărioara Finta, Anca Maftei, Ovidiu Olteanu

Rezultate obținute pentru clienți

Prin strategia și prin textele pe care le-am creat în ultimii 4 ani i-am ajutat pe clienții mei, majoritatea autori de curs, să genereze vânzări de peste 1 milion euro.

Rezultate personale

Am încasat peste 5k euro lunar doar dintr-un singur proiect de copywriting și pot spune că trăiesc din scris pe bune. În plus, am ajutat în ultimii 2 ani peste 250 de oameni să facă la fel prin Programul ”COPYPRENOR”.

Rezultatele foștilor participanți în programe

O mare parte din participanții care au aplicat informațiile din programele mele au generat clienți și vânzări chiar pe durata celor 10 săptămâni de curs și-au recuperat investiția integral până la final de curs.

Vrei ca textele tale să genereze vânzări și să treci de la a scrie texte frumoase la a scrie texte care generează clienți pe bune?

Conținutul tău nu aduce rezultatele pe care ți le dorești și vrei să afli unde este adevărata problemă?

Simți că munca ta nu e apreciată suficient și vrei să crești rezultatele pentru a putea cere mai mulți bani? 

Sau poate pur și simplu vrei:

 • Mai puțini clienți dar buni și care să te plătească mult mai bine.
 • Rezultate mai bune și creștere în activitatea ta
 • Să scapi de acele momente în care te părăsește entuziasmul, determinarea și “cheful” de a continua atunci când observi că textele tale nu generează impact 
 • Să poți renunța de la jobul tău pentru a lucra de acasă sau pur și simplu să te reorientezi spre munca în online, trăind din scris
 • Să scrii cu emoție și să atingi sufletele oamenilor, influențându-le viața și afacerile în bine
 • Să-ți crești audiența prin textele pe care le scrii și să te asiguri că acestea ajung la inimile și portofelul clienților tăi 

Atunci cel mai probabil ai nevoie să te inițiezi în MAGIA COPYWRITING-ULUI!

Vino să înveți cum poți îmbina creativitatea cu tehnica, astfel încât mesajul tău să fie clar, ușor de înțeles și să aducă rezultatele dorite.

Numele meu este Ion Cataragă, iar în ultimii 2 ani am ajutat peste 250 de copywriteri, experți, autori, coachi și antreprenori să trăiască din scris sau prin scris pe bune folosind magia copywriting-ului. După peste 7 ani experiență în domeniu spun mereu că lipsa clienților nu este niciodată o problemă dacă ai o rețetă și știi cum să amesteci corect și eficient ingredientele de copywriting. 

Care sunt ingredientele principale? Poți afla numai dacă participi între 10-13 Septembrie la Programul Gratuit ”Trăiesc din scris pe bune”, ediția a 4-a.

Ești în punctul în care te întrebi ”Ok, acum ce pot face ca să câștig mai mult din scris?”

La un moment dat, am creat un formular pentru copywriteri unde am adresat o întrebare simplă: cât câștigi în acest moment din copywriting? 

Și nu mare mi-a fost mirarea să văd că majoritatea celor care l-au completat spuneau că încasează mai puțin de 200 euro lunar din această meserie.

În același timp, observam numele celor care au completat formularul în comentariile din grupurile de specialitate, unde își licitau serviciile la preț de 50 lei/articol și atunci am înțeles pentru prima dată că există o problemă în rândul copywriterilor care probabil au făcut un curs de copywriting și se află la început de drum: nu știu cum să își prețuiască serviciile.

De asemenea, am cunoscut autori, experți și antreprenori de afaceri locale care nu știau cum să-și promoveze, prin scris serviciile și produsele și care deseori se întrebau: „Oare înțelege cineva ce scriu?”, „Oare pot convinge eu, pe cineva, cu asta?”

E foarte important să știi diferența dintre un simplu text scris frumos și un text scris bine din punct de vedere al copywriting-ului. Asta te va ajuta să pui preț pe serviciile tale și să ai încredere că ceea ce faci chiar e valoros. De aceea, am creat o experiență de 4 zile, care te va ajuta să trăiești din scris sau prin scris pe bune folosind magia copywriting-ului, indiferent dacă ești copywriter sau expert într-o altă nișă.

Programul “Trăiesc din scris pe bune!” este, de fapt, o experiență de inițiere și de pregătire pentru programul intensiv de avansați COPYPRENOR și poate fi parcurs și de începători și de persoane cu experiență, dar care vor să rezultate mai bune în activitatea lor.


Cele 7 Greșeli din cauza cărora conținutul tău nu vinde

Duminică, 10 Septembrie, ora 19:00

Află ce te împiedică mai exact să ai rezultate în activitatea ta. Pe parcursul acestei zile vei afla:;

 • Câteva greșeli pe care le faci atunci când scrii conținut, greșeli care te împiedică să generezi vânzări.
 • Care este diferența între content writing și copywriting, și cum să treci de la content la copywriting;
 • Cât de importantă e scopul și motivația din spatele conținutului pe care îl faci, și cum să te asiguri că textele pe care le scrii sunt aliniate cu obiectivele tale;
 • Cum transformi un text slab într-unul performant, astfel încât să vândă;

Procesul din 4 pași prin care scrii texte care chiar convertesc

Luni 11 Septembrie, ora 19:00

Află ce te împiedică mai exact să ai rezultate în activitatea ta. Pe parcursul acestei zile vei afla:

 • PROCESUL de Copywriting explicat pas cu pas, sau cum scrii texte care generează clienți, în loc de inimioare;
 • Singura Structură de text pe care ai nevoie să o cunoști pentru a scrie texte care convertesc;
 • Elemente de copywriting pe care să le integrezi în textele tale ca să îți aducă rezultatele pe care ți le dorești;

Prețul servciilor + Discuția cu clientul și ce anume îți sabotează încasările?

Marți, 12 Septembrie, ora 19:00

Dacă ești antreprenor vei înțelege cum se calculează prețurile în domeniul copywriting:

 • Vei afla unde pierzi bani contractând servicii ieftine de la persoane care nu au o pregătire în domeniu – lucru care se reflectă în rezultatele activității lor;
 • Vei ști clar cum să evaluezi o muncă făcută bine (sau nu) și cât te costă un serviciu de calitate.

Dacă faci deja content sau vrei să lucrezi în domeniul copywriting-ului, vei afla cum se facturează corect prețul pentru serviciile tale, apreciindu-le la valoarea corectă și luând în calcul experiența ta și nivelul de expertiză:

 • vei afla cum să îți evaluezi corect activitatea ta;
 • vei afla cum să atragi acei clienți buni, care apreciază ceea ce faci; 
 • vei înțelege cum încasezi mai mulți bani pentru calitatea serviciilor tale, nu pentru volumul copleșitor de muncă;

Procesul din 5 Pași prin care să trăiești DIN scris sau PRIN scris folosind magia copywriting-ului.

Miercuri 13 Septembrie, ora 19:00

Ultima seară este cea mai importantă dintre toate pentru că vei descoperi metoda prin care am dezvoltat brandul Magic Copywriting PRIN scris în ultimii 4 ani, metodă pe care o aplică deja peste 150 de participanți la Programele de Formare pe care le organizez:

 • Vei afla HARTA prin care să transformi brandul tău sau afacerile clienților tăi în 5 etape.
 • Vei descoperi primul și cel mai important pas care te va ajuta să faci trecerea de la content la copy;
 • Vei înțelege despre importanța audienței, și cum să construiești un MECANISM prin care să îți vinzi serviciile sau produsele;

Mulți dintre foștii participanți au confirmat faptul că programul oferă mai multă valoare decât găsești în alte părți: ”Am primit informații valoroase pe care le găsești doar în cursuri cu plată”

Pe parcursul Programului Gratuit:

Ce mai primești dacă alegi să te înscrii în Programul GRATUIT

O comunitate de oameni ca tine

Unde faci schimb de experiență cu alți colegi, legi noi colaborări sau prietenii și primești răspuns la toate întrebările tale.

Provocări specifice de copywriting

Acest eveniment nu e doar despre teorie. Pe durata celor 4 zile vei primi provocări care te vor scoate din zona de confort și te vor ajuta să obții primul client chiar pe durata cursului.

Concurs cu premii

Ca să te motivez să pui lucrurile pe care le înveți în practică îți ofer ocazia să participi la un concurs cu premii înainte și pe durata Programului Gratuit.

Acces la 2 sesiuni de networking

Pe lângă informațiile din bucătăria copywriting-ului vei avea posibilitatea să interacționezi cu participanții din Programul Gratuit în sesiuni de networking ghidate.

Mai mult decât atât, până la final de Program, îți vei da seama dacă acest domeniu ți se potrivește cu adevărat, iar dacă răspunsul este afirmativ, vei putea face o schimbare de carieră și vei câștiga primii bani din scris, aplicând doar informațiile învățate în cele 4 zile de sesiuni LIVE.

”Astăzi ai nevoie să știi cum să îți folosești abilitățile de a scrie persuasiv pentru a câștiga lupta pentru atenție și a genera clienți”

Numele meu este Ion Cataragă, sunt copywriter digital specializat în funneluri și lansări, fondator Magic Copywriting Studio, locul unde împreună cu alți copywriteri pe care i-am mentorat, ajutăm antreprenorii și autorii să transforme potențialii clienți în clienți fideli prin copywriting și strategie.

Dacă ai urmărit cifrele de sus probabil știi că în ultimele 12 luni am generat încasări de peste 5 mii de euro pe lună și am ajutat autorii cu care colaborez să genereze peste 1 milion de euro din lansările în care m-am implicat direct. 

Acum pot spune cu tărie că ”Da, trăiesc din scris pe bune”.  Și am ghidat deja peste 150 de copywriteri, experți sau autori să facă la fel în Programele mele de Mentorat 

Dar nu întotdeauna a fost la fel de bine…

În primele 6 luni din momentul în care mi-am spus ”Da, vreau să fiu copywriter și să îmi construiesc un brand personal puternic” am fost nevoit să îmi dau etajul doi al casei în chirie pe Booking, doar ca să pot supraviețui pâna am avut suficiente proiecte ca să îmi acopăr cheltuielile lunare.

Astfel, în timp ce la etajul unu lucram la puținele proiecte pe care le aveam la început și la a-mi crește vizibilitatea, la etajul doi găzduiam turiști din toate colțurile lumii, care reprezentau principala mea sursă de venit.

Din păcate, pe atunci nu aveam niște pași concreți pe care să îi urmez în această meserie și nici nu aveam de la cine să primesc îndrumare despre ce fac cu abilitățile mele de copywriting, cum îmi găsesc clienți, cum lucrez cu ei, etc. Așa că am fost nevoit să trec singur prin acest proces și să învăț pe cont propriu.

La mai bine de 3.5 ani distanță din acel moment nu îmi ajung degetele să număr proiectele pe care sunt nevoit să le refuz pentru că nu am timp suficient să mă ocup de ele. Nici eu și nici echipa mea.

În plus, după ce am mentorat peste 150 de autori, experți, freelanceri sau copywriteri am decis să îți arăt și ție cum să faci primii pașii ca să treci de la a scrie texte frumoase la a scrie texte care generează vânzări, folosind magia copywriting-ului într-o experiență LIVE de 4 zile, care începe duminică, 10 Septembrie, ora 19:00.

Pe durata celor 4 zile vei avea acces la informație pentru care în mod normal o regăsești doar la cursuri plătite și vei înțelege procesul de copywriting astfel încât să treci de la a scrie conținut la a scrie texte convingătoare prin care să generezi noi clienți.

Pentru că un lucru e cert: astăzi ai nevoie să știi cum să îți folosești abilitățile de scris pentru a câștiga lupta pentru atenție și a genera clienți. Un text frumos nu mai e suficient ca să obții clienți așa că lasă-mă pe durata celor 4 zile să fiu pentru tine mentorul pe care eu nu l-am avut în primii mei ani de copywriting. 

Ia-ți biletul gratuit accesând butonul de mai jos sau alege pachetul VIP pentru sprijin personalizat și acces la înregistrări!

Din spusele unui participant la ediția trecută: ”Am primit informații valoroase pe care le găsești doar în cursuri cu plată”

De la texte care trec neobservate la texte care convertesc și aduc rezultat este doar un pas

Lucrurile pe care le vei descoperi în cele 4 zile de program te vor ajuta să te familiarizezi cu domeniul copywriting-ului, îți vor aduce multă CLARITATE și te vor ajuta să trăiești din pasiunea ta. 

Deși e gratuit, primești mai multă valoare decât în multe experiențe plătite pe care le vei găsi în piață. Te va ajuta să ai mai multă claritate în construirea textelor tale, indiferent că vorbim de conținut și de mesaje de promovare pentru afacerea ta. 

Vrei să profiți de această șansă sau alegi să o lași să treacă pe lângă tine? 

Dacă ai ales prima opțiune, click pe butonul de mai jos ca să confirmi GRATUIT participarea ta în Program.

Copyright © Magic Copywriting 2024. Toate drepturile rezervate.
Made with ❤ by Simplead