Mulțumim! Tabara

Totul e aproape gata!
Felicitări că ai ales să vii alături de mine în această experiență!

Am încredere că dacă vei parcurge traseul alături ceilalți cercetași pasionați, vei avea parte de o experiență magică, în urma căreia îți vei îmbunătăți modul în care comunici în mediul online.

Important: Tabăra se va desfășura într-un Grup Facebook, iar ca să te bucuri 100% de această experiență îți recomand să te înscrii din timp în Grup.

De asemenea te invit să urmărești mailurile din perioada ce urmează pentru a avea siguranța că nu-ți scapă niciun detaliu! Nu de alta, să nu ratezi nicio surpriză și niciun element care ar putea să te facă să ratezi vreo ștafetă pe drum sau unul dintre cele trei premii pe care le-am pregătit!

Câteva lucruri pe care le ai de făcut până începem:

Deschide emailul tău să afli instrucțiunile. Acolo vei găsi harta cu traseul pentru cele 15 zile. Apoi, vei primi si câteva email-uri care să te pregătească pentru aceasta experiență.

Accesează Grupul Privat Facebook dedicat acestei Tabere. Spune-ți povestea și fă cunoștință cu alți colegi de traseu. Grupul este ”camping-ul” nostru virtual și locul unde vom comunica pe toată durata taberei.

Pregătește-te să ai o experiență transformatoare, să legi noi parteneriate &colaborări și să scrii în sfârșit texte care captează atenția publicului țintă.

Și nu în ultimul rând:
Urmărește-mă pe Instagram și află detalii importante din culise

Urmărește contul de Instagram @magiccopywritingstudio pentru a afla toate noutățile până începem această experiență împreună, pe durata ei și după ce se încheie. 

În plus, vei primi acces la sfaturi prețioase care să te ajute să dai voce brandului tău.