În curând: Tabăra ONLINE de Copywriting și Comunicare

“Vorbește Brandul”, Ediția a III-a

10 zile de aventură + 5 de odihnă și povești, timp în care înveți despre copywriting și comunicare într-un mod interactiv, ca să începi să scrii în sfârșit texte care atrag, conving și convertesc și să dai voce brandului tău.

24 iulie - 7 august

356572503_1234798930405833_5093945527370637269_n

Participă GRATUIT și ține pasul pe traseu!

5/5

O experiență unică într-o tabără ONLINE pentru antreprenorii și experții care își doresc să scrie mesaje de impact și să comunice cu audiența lor într-un mod autentic și natural.

Primești acces la 10 sesiuni LIVE pe Zoom care se vor desfășura de luni până vineri, de la ora 19.30 la 21.00 + un concurs cu premii speciale care să te motiveze să ții pasul pe traseu.

La ce să te aștepți de la această Tabără Virtuală de Comunicare și Copywriting?

10+5 zile de provocări în ,,camping-ul’’ nostru virtual
în care vei învăța într-un mod interactiv să dai voce brandului tău. Fiecare etapă ce o parcurgi în tabără reprezintă lecții complexe de copywriting și comunicare online, cu exerciții, provocări, emoții, experiențe palpitante care te vor ține în priză și te vor ajuta să comunici eficient în mediul online!

Această tabără de copywriting este pentru tine dacă:

Ești antreprenor sau expert într-o anumită nișă
și îți scrii singur textele pentru rețelele sociale, dar simți că ele nu te ajută să obții clienți. Prin urmare vrei să crești vizibilitatea brandului tău personal și notorietatea serviciilor tale.

Vrei să dai un refresh cunoștințelor existente despre copywriting, să te conectezi cu oameni și specialiști ca tine și poate chiar să atragi noi clienți, totul într-un mediu de creștere și dezvoltare continuă?

Îți este greu să creezi oferte atrăgătoare pentru produsele tale, iar acest lucru îți afectează conversiile? Vrei claritate pentru a ști cum să te poziționezi mai bine în piață ca și expert?

Vrei să te inițiezi în domeniul copywriting-ului și să afli dacă acest domeniu este sau nu pentru tine.
Visezi să trăiești DIN scris și PRIN scris pe bune și să faci pași constanți spre creștere și dezvoltare.

Tabără organizată de un ”GHID” experimentat din echipa Magic Copywriting

Numele meu este Ion Cataragă

sunt copywriter specializat în funneluri și lansări și fondator Magic Copywriting, locul unde  transformăm afaceri obișnuite în afaceri extraordinare prin copywriting și strategie.

În ultimii trei ani, am creat textele și strategia pentru peste 100 de campanii de lansare sau funneluri pentru antreprenori pe care i-am ajutat să atragă și să convertească mai mulți clienți folosind magia copywriting-ului. Pe lângă faptul că sunt copywriter, organizez și două Programe de Mentorat în Copywriting, la care au participat până acum peste 90 de înscriși. 

Branduri pe care le-am ajutat să-și facă vocea cunoscută

O experiență care valorează sute de euro, pentru care plătești DOAR cu timpul tău

Dacă participi la Tabăra ONLINE ”Vorbește Brandul”, o să-ți dai seama că informațiile pe care le afli valorează cât un curs de inițiere în copywriting, pentru care, în mod normal, ai plăti sute de euro.

Și atunci poate te întrebi cum e posibil să plătești DOAR cu timpul tău pentru a participa la această experiență? Ca să înțelegi mai bine motivul, vreau să îți spun o istorioară din 2016, atunci când am călătorit în Portugalia.

La un moment dat am întâlnit un ghid care mi-a făcut, timp de o zi, o excursie prin orășelul MonSanto, amplasat pe un vârf de munte. Ba mai mult, m-a invitat chiar să iau prânzul împreună cu familia sa. 

La finalul zilei, în momentul când am încercat să îi plătesc pentru experiența pe care mi-a organizat-o, pentru efortul său și pentru ospitalitate, a refuzat banii. 

Iar fraza pe care mi-a spus-o mi-a rămas întipărită în memorie și acum.

”Ion, rolul meu este să îți prezint țara mea și orașul meu în cel mai frumos mod, astfel încât să revii sau să povestești prietenilor despre experiență. Acest lucru îmi aduce mai multă împlinire, decât orice sumă de bani”.

La 6 ani distanță, lasă-mă să îți spun și eu același lucru: rolul meu este să îți prezint domeniul meu, în cel mai frumos mod, astfel încât să te îndrăgostești de copywriting la prima vedere și să ”îți înnebunești” familia și prietenii cu lucrurile mega-utile și practice învățate la tabără.

Iar faptul că voi cunoaște mulți oameni frumoși din diferite domenii care țin pasul pe traseu, participă activ, mă împlinește mai mult decât orice sumă de bani.

Ion Cataraga

Și asta nu e tot…

Dacă ții pasul pe traseu și treci peste fiecare provocare din Tabăra ONLINE, vei avea ocazia să câștigi unul dintre cele 3 premii în valoare de peste 1500 de euro

Premiul 1

Accesul la următoarea ediție a Programului de Mentorat în COPYPRENOR, unde lucrăm timp de 10 săptămâni să te poziționezi diferit prin COPYWRITING.

VALOARE:
700 Eur

Premiul 2

O tabletă Remarkable - care să te ajute la scris și la economisit spațiul din casă ( pentru că e mai simplu să o folosești decât zeci de alte agende uitate undeva.)

VALOARE:
500 Eur

Premiul 3

Acces la 3 sesiuni de lucru 1 la 1
cu mine, pe durata cărora te ajut să obții clienți PRIN scris.

VALOARE:
350 Eur

Ce spun participanții primei ediții a TABEREI

Câteva lucruri MAGICE care s-ar putea să se întâmple pe durata celor 10 + 5 zile

Îți vei înnebuni prietenii și familia vorbind despre lucruri mega-utile și practice învățate în tabără!

Vei simți că vei ajunge cu o treaptă mai sus decât ai fost la începutul acestei experiențe

Vei avea parte de o atmosferă frumoasă și prietenoasă în urma căreia veți ajunge să vă susțineți unii pe alții vei ajunge să te susții unii pe alții și să vă oferiți soluții reciproc

S-ar putea să aștepți ora 19.30 la fel cum așteptai ora întâlnirii în adolescență.

După ce se încheie tabăra nu vei mai avea nicio scuză să spui că nu știi cum să faci cunoscută vocea brandului tău în spațiul zgomotos al online-ului.

Hai și tu într-o experiență care îți va invada mintea cu AHA-uri!

Copyright © Magic Copywriting 2024. Toate drepturile rezervate.
Made with ❤ by Simplead