Tabăra Offline de Copywriting și Comunicare

“Vorbește Brandul”

Înveți să comunici autentic mesajele brandului tău și să folosești strategii de copywriting ca să atragi clienții potriviți, alături de 2 copywriteri experimentați

Înscrie-te și rezervă unul dintre cele 6 locuri rămase disponibile!

Ai un brand dar mesajele tale nu ajung la publicul țintă?

Promovarea pe care o faci nu îți aduce rezultate suficient de bune?

Comunicarea ta online nu îți aduce engagement, lead-uri sau vânzări?

Îți lipsește inspirația când trebuie să pregătești texte de promovare?

Îți lipsesc structuri clare și eficiente pentru materialele de promovare?

Construiește personalitatea brandului tău și învață să comunici autentic și persuasiv

În Tabăra “Vorbește Brandul” câștigi experiență în copywriting, afli strategii de promovare și dezvolți brandul tău într-un mod sustenabil, pentru a fi profitabil și relevant pe termen lung

Pe parcursul celor 4 zile, vei avea alături de tine 2 copywriteri cu experiență, pe Ion Cataragă și Seba Ursuța, care te vor îndruma și alți oameni ca tine cu care vei face networking.

Tehnica de învățare folosită este una experiențială, iar asta înseamnă că tot ce vom face se bazează pe practică și pe aplicabilitate imediată. Vei lucra direct pe brandul tău și pe materiale care îți vor fi utile mai departe, ca să construiești cât mai bine o personalitate puternică și vizibilă, care face click în mintea clientului. 

În plus, ne vom folosi de activități creative, outdoor și indoor pentru a ne bucura de natură, dar și pentru a înțelege mai bine concepte importante despre comunicare. 

Care este programul Taberei “Vorbește Brandul”

Ziua 1

Sesiunea de seară

Cele 15 butoane emoționale care determină oamenii să cumpere

Vei afla care sunt butoanele emoționale pe care ai nevoie să le abordezi pentru ca să determini oamenii să cumpere produsul sau să apeleze la serviciile tale.

Activitate extra: Ne vom cunoaște într-un mod creativ, printr-un ice breaker. 

Sesiune de povești în jurul focului

Ziua 2

Sesiunea de dimineață

Elementele care definesc personalitatea brandului tău

Vei afla cum să determini arhetipul potrivit pentru brandul tău și care sunt elementele de care să ții cont atunci când pui bazele personalității brandului tău.

Activitate extra: Jocul celor 12 pălării care te va ajuta să intri în mindset-ul fiecărui arhetip de brand ca să îl înțelegi mai bine.

Ziua 2

Sesiunea de seară

Definim tonul, vocea și sunetele brandului tău

Un brand fără voce este un brand care nu spune nimic. În sesiunea de seară vei afla cum să definești tonul, vocea și sunetele pe care vrei să le generezi în mintea clientului tău.

Activitate extra: Provocări și misiuni prin care vei descoperi importanța elementelor de diferențiere în comunicare.

Sesiune de povești în jurul focului

Ziua 3

Sesiunea de dimineață

Pune-te în papucii unui potențial client și scrie pe limba lui

Vei descoperi o modalitate eficientă de a te pune în papucii unui potențial client pentru a-l convinge să cumpere de la tine. 

Activitate extra: Un exercițiu cu roluri care te va ajuta să îți extragi avatarul de client ideal din mulțime.

Sesiune de povești în jurul focului

Ziua 3

Sesiunea de seară

Creează o ofertă de nerefuzat pentru produsul sau serviciul tău

Vei afla cum să stabilești valoarea reală a produsului sau serviciului tău și cum să faci ca prețul pe care îl stabilești să fie văzut mult mai mic în raport cu valoarea primită.

Activitate extra: Vei vedea ce înseamnă să conduci brandul și clientul spre un punct comun de întâlnire.

Sesiune de povești în jurul focului

Ziua 4

Ultima zi

Drumeție și debrief pe vârf + Pregătirea pentru plecare

Care este povestea din spatele Taberei

Tabăra Offline “Vorbește Brandul” vine ca o continuare la tabăra virtuală cu același nume, unde am construit împreună cu participanții bazele unei comunicări de brand autentice, care creează conexiuni reale între brand și client. 

În plus, este și un motiv de sărbătoare pentru că brandul Magic Copywriting împlinește un an. 

Chiar dacă noul nostru brand este unul tânăr, experiența copywriterilor care l-au creat dintr-un vis depășește 10 ani. 

Ne-am dorit să începem o tradiție și să pregătim o experiență frumoasă, dar și utilă, pentru toți cei care ni s-au alăturat în acest an și cu care am construit o comunitate în care învățăm unii de la alții să comunicăm mai bine. 

Ion Cataragă aduce tehnici și cunoștințe valoroase din piața care seamănă cel mai mult cu a noastră, adică piața din Spania, unde copywriting-ul este un domeniu dus pe culmi și ți le oferă cu răbdare și seriozitate pentru că știe că miza este succesul afacerii tale. Copywriter certificat în Spania, te va îndruma pas cu pas ca să îți creezi și tu mesaje care reflectă personalitatea brandului tău,

Seba Ursuța este un arhitect al experiențelor pe care le pregătim (chiar cu formare în arhitectură) și îmbină creativ concepte de învățare experiențială aplicate în copywriting. Pe lângă experiența de copywriter, este trainer certificat și a aplicat toate cunoștințele pentru a crea campanii creative care ating oamenii.

Cei doi copywriteri au gândit o experiență unică, unde ești mai mult decât binevenit, o experiență unde ai revelație după revelație și o comunitate de care simți că aparții chiar din primul moment.

Înscrie-te și tu în Tabăra “Vorbește Brandul” și transformă modul în care vorbește brandul tău!

Cu ce rămâi dacă participi

Ce spun cei care au participat la experiențele create de noi

Cât te costă Tabăra și ce Bonus primești

Prețul Taberei este de 350 de euro, preț în care este inclusă cazarea într-o cabană rezervată doar pentru noi, toate mesele și activitățile pe care le pregătim. 

Te așteptăm în data de 26 august, la Băile Homorod, jud. Harghita, la 18 km de Odorheiu Secuiesc și la 34 km de Miercurea Ciuc. 

BONUS

Dacă nu faci deja parte din Comunitatea Transformers, unde ne întâlnim online săptămânal ca să lucrăm la modul în care comunică brandul tău, vei primi acces GRATUIT până la finalul anului. 

Acolo îi vei cunoaște pe toți cei care au mai participat la experiențele create de noi și vei descoperi o comunitate dornică să învețe să comunice mai bine în online și să te ajute să crești și tu împreună cu brandul tău. 

From Zero to Hero

Vrei ca mesajele tale să treacă în continuare neobservate?

Dacă mesajele tale nu își ating ținta, cel mai probabil nu comunici într-un mod care rezonează cu publicul tău.

Fie că tonul comunicării nu este cel potrivit, structurile de text nu funcționează sau cuvintele alese nu stârnesc emoție, rezultatul este același: clienții nu reacționează.

Iar asta cu siguranță te face să îți pui întrebări în legătură cu produsul sau serviciul tău și chiar să îți pierzi încrederea în afacerea pe care o ai.

S-ar putea chiar să stai pe o mină de aur, dar dacă nu comunici autentic și persuasiv cu cei care au nevoie de ceea ce oferi tu, această mină de aur se va prăbuși.

!Nu aștepta ca brandul tău să se prăbușească în anonimat!

Vino în Tabăra Offline de Copywriting și Comunicare

“Vorbește Brandul”

și află cum să atragi clienți prin mesaje autentice și convingătoare!

Copyright © Magic Copywriting 2021. Toate drepturile rezervate.
Made with ❤ by Simplead