În ultimele 12 luni am creat peste 1000 de emailuri care au generat în total peste 1 milion RON și vrem să te ajutăm și pe tine să creezi o secvență de email care chiar convertește

Provocarea de Copywriting

5toGo - Scrie 5 emailuri în 5 zile

O oportunitate unică să transformi modul în care comunici prin email
și să scrii o secvență din 5 emailuri persuasive care să convingă abonații tăi să devină clienți

Provocare 100% practică

Scrie un email pe zi în baza unei structuri concrete și având alături de tine un mentor care să te ghideze pas cu pas prin materiale video.

Grup privat de Facebook

Ai posibilitatea să afli poveștilor altor colegi care au provocări asemănătoare, să realizezi noi parteneriate sau prietenii și să faci networking.

Provocare 100% Gratuită

Plătești doar cu timpul tău pe care îl investești în a scrie emailuri cu adevărat persuasive.

Înveți și din experiența altor colegi

La finalul fiecărei zile vei primi acces la top 5 emailuri care au fost scrise bine și vei învăța din experiența altora ca să scrii emailuri cu adevărat persuasive.

Email Marketing-ul NU a murit încă! Acum e mai viu ca niciodată!

Dacă te interesează marketingul online, probabil ai auzit de Neil Patel. La ultima conferință despre Digital Marketing, EMMS 2020, Neil Patel (unul dintre cei mai cunoscuți marketeri la nivel mondial și autor a mai multor cărți bestseller New York Time) spunea că:

Pentru ca Email Marketing-ul să fie un canal eficient și pentru afacerea ta ai nevoie să scrii email-uri BUNE.

Iar dacă citești aceste rânduri, probabil îți dorești și tu să convingi potențialii clienți și să creezi email-uri prin care să se conecteze cu brandul tău, să genereze autoritatea și încrederea necesară pentru a cumpăra produsele sau serviciile tale.

Ești de acord că de cele mai multe ori e frustrant să ai o listă de abonați și să nu știi cum să comunici cu ei pentru a le câștiga încrederea?

Email Marketing-ul este cel mai bun instrument pentru a genera încredere în rândul potențialilor tăi clienți și a-i determina să cumpere de la tine.

Problema e atunci când nu știi răspunsurile la următoarele întrebări:

Provocarea de Copywriting 5toGo: Scrie 5 email-uri în 5 zile

O provocare pentru experți în coaching, psihologie, copywriting, marketeri, asistenți virtuali, project manageri și antreprenori care au o afacere online care se bazează pe email marketing.

Pe parcursul celor 5 zile vei primi structuri pentru o secvență din 5 emailuri cu ajutorul căreia să transformi email marketing-ul într-un canal  de vânzare. 

Provocarea e o soluție dacă ai și tu sentimentul de frustrare în momentul când ai o listă dar nu știi cum să comunici cu abonații tăi … în consecință le trimiți emailuri doar atunci când ai o promoție pentru ei, sau mai rău: nu le trimiți emailuri niciodată pentru că nu știi ce să scrii.

E timpul să creezi o strategie de Email Marketing care chiar să funcționeze!

Ce este provocarea de copywriting #5toGo

E o provocare de 5 zile în care vei scrie un email în fiecare zi în baza unei structuri oferite de către mine.

La finalul celor 5 zile vei avea scrisă o secvență din 5 email-uri prin care să câștigi încrederea abonaților tăi sau pe care să o poți prezenta ca portofoliu potențialilor tăi clienți (dacă ești copywriter, asistent virtual sau project manager…).

Însă ca să obții o transformare în modul cum comunici cu lista ta e nevoie să dedici timp pentru a scrie această secvență de 5 email-uri pe durata provocării.

Cum funcționează provocarea?

Dimineața vei primi pe email un video cu instrucțiuni pentru a scrie un email în baza unei structuri diferite în fiecare zi, iar seara ne vom vedea la o sesiune de Q&A pe durata căreia vom prezenta cele mai reușite 3 emailuri.

Provocarea se va desfășura într-un grup Facebook, unde vom urca video-urile cu instrucțiuni pentru fiecare email și unde vom desfășura sesiunile de Q&A.

Dacă totuși nu ai încă o listă de abonați, provocarea te va ajuta să construiești o secvență de email-uri de bun venit pe care să o trimiți în momentul când obții primii subscriberi. Sau poți adăuga cele 5 emailuri create în portofoliul pe care îl prezinți potențialilor clienți (dacă ești copy, asistent virtual sau creator de conținut).

Provocare organizată de către Ion Cataragă și Magic Copywriting

La Magic Copywriting, una dintre super-puterile noastre este să transformăm lansări obișnuite în lansări extraordinare și să ajutăm astfel autori, experți, profesioniști din domeniul coaching-ului să își îndeplinească obiectivele financiare. În ultimele 12 luni am generat în urma lansărilor coordonate de către echipa noastră peste 1 milion Ron vânzări, lucru pe care nu l-am fi reușit dacă nu am fi integrat email marketing-ul în strategia noastră de lansare pentru a genera mai multă încredere în produs.

Pe durata provocării îl vei avea alături pe Ion Cataragă, copywriter și fondator Magic Copywriting care te va îndruma pas cu pas să creezi o secvență de email menită să reactiveze comunicarea cu abonații tăi cu ajutorul căreia să realizezi prima vânzare prin intermediul Email Marketing-ului.

Ion este copywriter începând cu anul 2017, a scris mii de emailuri pentru clienții Magic Copywriting și a îndrumat peste 25 de participanți în Programul de Mentorat. În iulie, 2021, Ion a obținut certificarea în copywriting acreditată oficial de către Florida Global University și este dispus să împărtășească cu tine secretele copywriting-ului pentru email marketing pe care le știe ca să reușești în sfârșit să convertești prin email-urile pe care le scrii.

Alți autori și antreprenori pe care i-am ajutat să transforme modul în care comunică cu abonații lor

Ce primești mai exact dacă accepți Provocarea de Copywriting

Acces într-un grup privat de Facebook unde vei face networking, vei distribui fiecare email și unde vei primi răspuns la întrebările tale

5 structuri pentru fiecare email pe care să îl creezi

Acces pe viață la cele 5 video cu instrucțiuni, care te vor ajuta să scrii 5 emailuri diferite pentru lista ta

5 sesiuni de Q&A care te vor ajuta să înveți din experiența altor colegi

În plus …

Dacă te înscrii în următoarele 15 minute, vei primi acces la un workshop despre cum să incluzi email marketing-ul în strategia ta de lansarea sau promovare.

00
Minute
00
Secunde
Oferta a expirat

Accepți provocarea sau lași și această oportunitate să îți scape?

Înscrie-te în Provocare și scrie 5 emailuri persuasive în doar 5 zile având suportul unei echipe de copywriteri de la Magic Copywriting 

Întrebări pe care s-ar putea să le ai și tu

Provocarea de copywriting începe pe 23 septembrie și se încheie în data de 28 septembrie, cu un workshop bonus despre cum să incluzi email marketing-ul în strategia ta de promovare în mediul online.

În fiecare dintre cele 5 zile vei primi un video cu instrucțiuni despre structura fiecărui email. Pe parcursul zilei vei urca textul pentru email într-un folder Google Drive, iar seara ne vom auzi la o sesiune de 30 de minute de Q&A pe durata căreia vom prezenta top 3 cele mai bine scrise email-uri și vom răspunde la întrebări.

Aproximativ 90 de minute în fiecare fiecare zi, timp în care vei urmări video-ul cu instrucțiuni, vei crea un email în baza structurii prezentate și vei participa la sesiunea de Q&A.

Poți participa oricum, din următoarele motive:

  • Vei avea ocazia să practici Email Marketing-ul și să te inspiri din experiența altor colegi.
  • Vei scrie cele 5 emailuri pentru o listă fictivă, astfel încât atunci când vei avea o listă reală să ai totul pregătit.
  • Structurile pentru fiecare email îți vor putea fi de folos pentru a scrie reclame sau postări pe Facebook.

Desigur, vei putea pune întrebări pe grupul de Facebook, la care vom răspunde în aceeași zi.

Începem foarte curând...

Profită de această oportunitate să scrii 5 emailuri în 5 zile ca să creezi o relație de încredere cu lista ta și să transformi Email Marketing-ul într-un canal de vânzare.

Copyright © Magic Copywriting 2021. Toate drepturile rezervate.
Made with ❤ by Simplead