Înscrierile în Programul ,,Transformers'' se încheie în:

Zile
Ore
Min
Sec

Am generat peste 120k euro vânzări în ultimele 90 de zile printr-o metodă de lansare pe care o poți învăța și tu pas cu pas

Program de Mentorat în Copywriting LABORATORUL DE LANSĂRI

Urmatoarea ediție va începe pe 28 octombrie

Învață să creezi textele și strategia pentru lansarea produselor sau serviciilor tale și transformă potențialii clienți în clienți fideli printr-o strategie de lansare alcătuită din 12 pași.

Program dedicat autorilor sau experților care plănuiesc să lanseze un produs bazat pe cunoștințele lor sau să relanseze un curs pe care îl au creat deja.

Ia parte la o experiență de învățare nemaipomenită alături de alți autori, experți sau antreprenori

Completezi formularul de participare și răspunzi la câteva întrebări despre afacerea ta
Pasul 1
Programezi o sesiune de consultanță pe durata căreia stabilim dacă Programul este potrivit nevoilor afacerii tale
Pasul 2
Te înscrii în Program și te alături altor colegi autori sau experți alături de care vei forma o echipă în următoarele 8 săptămâni
Pasul 3
Participi activ la fiecare sesiune LIVE și dedici timp ca să creezi materialele pentru funnelul sau lansarea ta
Pasul 4
Lansezi funnelul sau cursul tău în timp real prin intermediul unei metode pe care o vei putea replica de fiecare dată când ai nevoie
Pasul 5

De ce nu este suficient să ai un produs valoros ca să ai mai multe vânzări

Dacă ești bun în ceea ce faci, s-ar putea:

Să ai un produs sau un serviciu cu adevărat valoros nu este suficient dacă nu îl faci cunoscut publicului și nu te diferențiezi de toată gălăgia care există în piață sub formă de reclame, webinarii, emailuri sau produse de la branduri despre care auzi pentru prima dată.

Iar ca să reușești, ai nevoie de o strategie de vânzare clară și de cuvinte care să ajungă la inimile clienților. Cuvinte care nu transmit o impresie greșită despre cine ești ca brand și care nu afectează cei doi piloni ai afacerii tale: clienții tăi și credibilitatea ta.

Soluția: învață să creezi texte care să determine publicul tău țintă să își dorească să cumpere de la tine, sau să apeleze la serviciile tale. În caz contrar, va fi dificil și costisitor să îi câștigi încrederea.

S-ar putea să fie greu să accepți, dar mai puțin contează expertiza pe care o ai sau valoarea produselor tale, dacă nu știi să transmiți prin cuvinte acest lucru și nu ai o strategie prin care să ajungi la un număr cât mai mare de oameni, care să îți devină clienți.

Cum faci acest lucru

Înveți să scrii texte convingătoare care atrag și să creezi strategia pentru un funnel personalizat pentru următoarea lansare a serviciilor sau produselor tale.

Există structuri și strategii pas cu pas, care ar fi bine să fie respectate. Este esențial să nu se sară peste pași și să nu se neglijeze niciun aspect din strategia de funnel sau lansare.

From Zero to Hero

Descoperă o nouă metodă de lansare

care a generat peste 120k euro vânzări în ultimele 90 de zile

Programul de Mentorat în Copywriting reprezintă o călătorie de 8 săptămâni pe durata căreia vei învăța să scrii textele și să realizezi o lansare în timp real în baza unei strategii care a adus venituri de zeci de mii de euro pentru participanții edițiilor anterioare, cu buget minim investit în reclame.

Odată ce treci prin această experiență, vei avea un plan concret pentru următoarele lansări și structuri de text clare astfel încât să nu te mai pierzi niciodată în idei și să creezi mesaje care să îi intre la suflet avatarului tău și să îl convingă să cumpere de la tine fără să îi dai impresia că vrei să îl manipulezi.

Programul îți va confirma ceea ce deja bănuiai: că un funnel poate atrage mai mulți oameni care doresc să cumpere produsul tău..

Programul de Mentorat în Copywriting ,,TRANSFORMERS’’

include sute de exemple din lucrul cu clienții, exerciții practice și structuri de text pe care le poți aplica imediat

Sesiuni LIVE

unde să poți pune întrebări și să obții mai multă claritate.

Structuri de texte

pentru fiecare etapă dintr-un funnel astfel încât să nu te mai pierzi niciodată în idei.

Exerciții și teme pentru acasă

care să te ajute să te pui în papucii clientului tău și să scrii texte autentice orientate spre nevoile lui.

Feedback personalizat pe fiecare material scris

astfel încât să transmiți mesajul într-un mod cât mai eficient.

Sesiuni LIVE de Q&A

...pe durata cărora să poți pune întrebări și să înveți din experiența altor participanți.

Suport în implementarea strategiei de funnel

astfel încât să nu mai fii nevoit să angajezi pe altcineva.

O comunitate de oameni cu același obiectiv

alături de care vei simți că nu ești singur în această călătorie, mai ales dacă ești la prima lansare.

Exemple de texte care au funcționat

pentru participanții din edițiile anterioare, sau în lucrul cu clienții mei, din care să te inspiri.

Programul de Mentorat în Copywriting ,,TRANSFORMERS’’

Te simți blocat de fiecare dată când e nevoie să scrii un text? Atunci trebuie să știi că înainte de a scrie un text există alte două etape foarte importante, despre care vom vorbi în acest modul.

De asemenea, dacă încă nu ai construită o poveste a ta sau a brandului tău, în acest modul vei afla care sunt cele 3 întrebări principale la care e nevoie să răspunzi ca să construiești o poveste de impact. 

Și nu în ultimul rând, tot în acest Modul, vei învăța care sunt armele de influență de care ai nevoie ca să convingi mai ușor, cum să le recunoști și cum să le aplici în comunicarea în mediul online.

 • Principalele lucruri de care să ții cont în procesul de copywriting
 • 10 tehnici de persuasiune pentru a influența publicul și de a obține mai multe conversii
 • 2 structuri care te vor ajuta să creezi povestea ta sau pe cea a brandului tău

Vrei să știi cum să generezi un flux constant de clienți cu ajutorul unui funnel sau a unei lansări? Ai mai lansat produse, dar nu ai obținut rezultatele pe care le dorești?

Cel mai probabil acest lucru s-a întâmplat din cauză că nu ai avut o strategie clară de lansare și te-ai concentrat mai mult pe produs decât pe problemele publicului tău țintă pe care le rezolvă și pe beneficiile pe care le primesc.

În acest modul, vei descoperi o formulă din 12 pași ca să transformi potențialii clienți în clienții tăi și vom alege împreună funnelul potrivit pentru lansarea produselor sau serviciilor tale.

Nu uita că scopul Programului de Mentorat este ca la final să realizezi un funnel sau o lansare, de aceea acest modul este unul dintre cele mai importante.

 • 12 pași prin care să transformi un potențial client în client fidel
 • Studiu de caz și exemple pentru fiecare etapă
 • Ce scrii în primele etape dintr-un funnel
 • Lucruri de care să ții cont atunci când planifici o lansare

O pagină de vânzare reprezintă cea mai bună oportunitate de a transmite valoarea serviciului sau produsului tău și de a determina un potențial client să îl cumpere. Iar ca să reușești acest lucru ai nevoie să captezi atenția unui potențial client, să oferi informațiile esențiale despre produs și să persuadezi. Totul în același timp.

În acest Modul vei afla care sunt secretele unei pagini de vânzare care transformă vizitatorii în clienți și care este structura din 6 pași pe care o folosim în lucrul cu clienții – o structură care te va ajuta să creezi și tu pagini de vânzare pentru fiecare produs pe care îl ai.

 • Cele 5 Elemente importante ale unei pagini de vânzare
 • Cum scrii o pagină de vânzare care chiar convertește în 6 pași simpli
 • Ce este un produs TripWire sau cum realizezi prima tranzacție

În 2021 e aproape imposibil să realizezi o lansare fără să investești buget în reclame, iar asta înseamnă că ai nevoie ca fiecare Ron să fie cheltuit eficient.

În această etapă, copywritingul are poate cel mai important rol, iar ca să faci ca oamenii care văd anunțurile tale să ajungă pe pagina web, ai nevoie să scrii texte persuasive atât pe poză, cât și în descrierea reclamei, cât și pe butoane.

Nu îți face griji dacă nu ai făcut niciodată acest lucru, pentru că în acest modul vei primi structuri clare pentru textul din poză, descriere sau butoane și vei ști să faci diferența dintre o reclamă reușită și una mai puțin reușită.

 • Ce rezultate poți obține cu 500 de lei investiți în reclame
 • Cele 5 elemente ale unei reclame eficiente
 • Structuri de text pentru reclame care chiar convertesc

Indiferent ce spun alții, email marketing-ul este instrumentul principal de vânzare, încă din mileniul trecut, iar ca să faci din email marketing un aliat, ai nevoie să realizezi două obiective: să creezi subiecte de email convingătoare și să creezi texte pentru email care să îi direcționeze pe oameni către o singură acțiune: click-ul pe pagina ta web.

Cu siguranță ai multe de spus despre brandul sau despre produsul tău, de aceea ar fi păcat ca emailurile pe care le trimiți pe parcursul unei lansări să nu fie deschise și citite, deoarece nu ai scris titluri și texte suficient de convingătoare.

În acest modul vei primi tot ce ai nevoie ca să scrii o secvență din 10 emailuri care să transforme abonații în clienți, iar apoi să devină clienți fideli prin intermediul newsletterului pe care îl trimiți constant.

 • Cel mai simplu și rapid mod de a vinde cu ajutorul unui Email
 • Cum să scrii o secvență automatizată de 10 email-uri + templates
 • 12 lucruri de care să ții cont când scrii un titlu

În acest modul vei descoperi cum să structurezi fiecare pagină a site-ului tău web și să scrii texte delicioase care să convertească. 

Vei afla cum ar trebui să arate o pagină Home, ce să adaugi pe pagina ,,About Us’’, sau cum să obții doar clienți calificați prin intermediul paginii de contact. 

Tot aici, vei afla o structură convertibilă pentru pagina produselor sau a serviciilor, care să transforme traficul de pe site în abonați sau în potențiali clienți care să te apeleze pentru consultanță.

 • O structură pentru pagini Web prin care determini un utilizator să realizeze acțiunea pe care o dorești
 • Ingredientul pe care să îl adaugi în ultimul moment ca să câștigi încredere și credibilitate în fața audienței tale
 • Regula de care să ții cont atunci când gândești structura unui meniu pe site

Programul de Mentorat în Copywriting ,,TRANSFORMERS’’

include sute de exemple din lucrul cu clienții, exerciții practice și structuri de text pe care le poți aplica imediat

Cred cu tărie că orice antreprenor poate ajunge mai ușor la inimile clienților săi dacă urmează o strategie clară și comunică într-un mod elegant și structurat, mai accesibil oamenilor

După ce timp de 2 ani am oferit exclusiv servicii de copywriting pentru autori sau antreprenori, am hotărât să creez acest Program de Mentorat pentru antreprenorii care vor să își construiască o voce autentică a brandului lor și să ajungă mai ușor la inimile clienților.

Pe durata celor 8 săptămâni îți explic nu doar tehnicile de copywriting și strategia, dar și mindsetul din spate, ca să poți face și tu diferența în afacerea ta și să realizezi oricând un funnel sau o lansare fără implicarea mea, la fel cum o fac acum participanții din edițiile anterioare.

În plus, în această perioadă vei afla metoda mea de lansare (diferită de Jeff Walker) care a generat peste 120k euro din vânzări în ultimele 3 luni și te voi ajuta să o implementezi și pentru afacerea sau brandul tău.

Câteva lucruri pe care s-ar putea să nu le cunoști despre mine:

Am creat textele și strategia pentru branduri precum

Participanții primelor 2 ediții deja au aplicat această metodă

și au generat sute de înscrieri în lansările lor

Andreea Teodor

În prima ediție de Mentorat, Andreea a lansat Cursul ,,Emotional Eating Freedom’’ și a obținut 112 înscriși în Program (12k euro) cu doar 500 de euro investiți în reclame. La următoarea lansare din Martie, am generat împreună aproximativ 24k euro, aplicând aceeași strategie și îmbunătățind produsul.

Cristina Oțel

În a doua ediție a Programului de Mentorat, Cristina Oțel și-a relansat cursul ,,Life Design’’ și a obținut 30 de înscriși (aproximativ 6k euro) cu doar 300 de euro investiți în reclame.

Ema Barbă

În a doua ediție a Programului de Mentorat, Ema Barbă a lansat noul ei Curs ,,Mai aproape de liniște’’ și a obținut 90 de înscriși (aprox. 9k euro) cu doar 600 euro investiți în reclame. Acum Ema realizează a două lansare și a reușit să obțină un cost per lead de sub 1 leu, în baza structurilor și metodei prezentate în Mentorat.

Anca Maftei

În a doua ediție a Programului de Mentorat, Anca a înregistrat 115 participanți la un preț de 650 lei / înscris. Acum, Anca realizează a doua ei lansare și a înregistrat deja peste 100 de înscriși în ultimul ei Program ,,RE-Generation’’.

Radu Dascălu

La doar o lună distanță de la participarea sa în Mentorat, Radu a generat peste 4 mii euro din partea clienților DAR Media, doar aplicând structurile de text pe care le-a primit pe durata Programului de Mentorat.

Știi care este aspectul pe care fiecare dintre ei l-au apreciat cel mai mult?

Suportul personalizat

Dacă urmărești testimonialele de mai jos, vei observa un lucru comun: fiecare dintre ei au apreciat faptul că pe tot parcursul Programului de Mentorat au avut parte de îndrumare și ghidare personalizată pe partea de copywriting și strategie.

Suportul oferit chiar contează, de aceea vei avea permanent alături un mentor care nu doar că îți va oferi feedback pe text și strategie, dar te va ajuta să coordonezi lansarea sau funnelul pe care urmează să îl creezi.

Știm că fără suport și îndrumare în timp real, cel mai probabil vei trece de la un modul la altul fără să pui în practică informațiile primite sau fără să înțelegi esența lui. Îți vei spune: voi avea mai mult timp mâine sau în weekend și niciodată nu vei mai reveni la acel modul.

Din acest motiv, Programul de Mentorat este gândit pentru un număr limitat de doar 15 persoane, astfel încât să ne asigurăm că fiecare primește suport și feedback personalizat pentru materialele pe care le creează.

Să primești răspuns la întrebările tale în timp real

e cel mai rapid mod de a avansa în crearea materialelor pentru funnel sau lansare

Află ce face ca acest Program de Mentorat să fie diferit de multe altele

Sesiuni Exclusiv LIVE

Știm că uneori este dificil să te ocupi și de afacere și de clienți, să ai viață personală, dar să te mai și instruiești în același timp, motiv pentru care, sesiunile din Programul de Mentorat se vor desfășura exclusiv LIVE.

Pe parcursul celor 60 de zile ne vom întâlni LIVE de 14 ori, astfel încât să ai ocazia să primești răspuns în direct la orice întrebare la care ai nevoie de un răspuns. 

Participanții edițiilor anterioare au îndrăgit mult acest format, pentru că și-au asumat ca 2 zile pe săptămână să dedice aproximativ 2 ore pentru a afla cum să genereze un flux constant de clienți pentru afacerea lor.

Iar acest lucru a presupus ca fiecare dintre ei să înțeleagă cum să creeze materialele și strategia pentru un funnel sau o lansare care să genereze clienți. Dacă materialele ar fi fost înregistrate, cel mai probabil mulți dintre ei nu reușeau să parcurgă fiecare modul și să țină pasul cu ceilalți participanți.

Mentor personal

Un mentor este persoana care ghidează și îndrumă alți oameni să treacă printr-o experiență prin care el a trecut deja de nenumărate ori. Astfel, încă din prima zi, vei avea alături o persoană care îți va răspunde la întrebări și te va îndruma să faci fiecare pas corect. 

Vei putea oricând să pui întrebări, să monitorizezi rezultatele sau să primești feedback pe text, prin intermediul unui chat unde vei fi permanent în legătură cu mentorul tău.

Comunitate

Vei avea sentimentul de „împreună” și vei simți că nu ești singur în această provocare, mai ales dacă ești la prima ta lansare.

În plus, pe lângă faptul că vei parcurge această călătorie alături de un grup de oameni cu obiective asemănătoare, din lansările cărora vei putea și tu să înveți, vei avea acces la comunitatea tuturor participanților în Mentorat, iar acolo vei putea să faci networking sau chiar parteneriate cu participanții edițiilor anterioare care deja au trecut prin etapele prin care treci și tu acum.

Sesiunile de Q & A au oferit cele mai multe transformări

în afacerile participanților din Programul de Mentorat

Insight-urile pe care participanții le-au avut pe durata sesiunilor de Q&A, au produs numeroase transformări în modul cum vedeau promovarea serviciilor sau produselor lor.

Astfel, cineva a reușit să își poziționeze mai bine produsul, altcineva a schimbat la 180 de grade strategia de lansare, iar altcineva și-a restructurat produsul, astfel încât să îndeplinească promisiunea făcută.

Într-un proces de lansare, claritatea are un rol important, de aceea pe durata acestor sesiuni de Q&A, fiecare participant are ocazia să învețe lecții prețioase inclusiv din experiența celorlalți participanți. Indiferent de tipul de funnel sau de lansare, vei primi răspunsuri specifice pentru întrebări specifice.

Tot în sesiunile de Q&A, voi oferi în direct feedback pe materialele unui participant, astfel încât vei avea ocazia să analizezi ce poți îmbunătăți ca să poți aduce într-o formă finală și textele pentru materialele tale de lansare. 

Nu poți asista la o sesiune anumită din Q & A? Atunci trebuie să știi că toate sesiunile de Q & A rămân înregistrate și astfel le vei putea urmări în ritmul tău. Așadar, să nu îți faci griji dacă îți scapă una.

Ce spun participanții primelor 2 ediții a Programului de Mentorat

Ce primești dacă te înscrii în Programul de Mentorat în Copywriting

 • Metoda MAGIC

  de a realiza un funnel sau o lansare, o metodă care a generat peste 120k euro vânzări în urma lansărilor realizate în ultimele 3 luni

  500 €
 • 6 Sesiuni LIVE de aproximativ 2 ore / sesiune
  400 €
 • 6 sesiuni LIVE de Q & A
  400 €
 • Structuri de text pentru fiecare etapă dintr-un funnel
  350 €
 • Exerciții practice pentru acasă
  150 €
 • Feedback personalizat pe textele pe care le scrii
  priceless
 • Suport personalizat din partea unui mentor pe toată durata Programului
  priceless
 • Acces într-un Grup Premium alături de toți participanții din alte ediții
  priceless

Și asta nu e tot…

Sesiune de 1 la 1 cu Mentorul tău, Ion Cataragă – 150 euro (bonus valabil pentru cine se înscrie până pe data de 23 Aprilie

Întâlnire GRATUITĂ de follow – up unde vom analiza rezultatele funnelului sau lansării = 150 euro (bonus valabil pentru cine se înscrie până Duminică, 25 Aprilie)

1 Modul BONUS despre Micro Copywriting = 100 euro

Valoarea totală a Programului de Mentorat și a bonusurilor din Program depășește 2000 de euro, totuși dacă te înscrii până la data de 28 aprilie, vei plăti doar 750 de euro pentru participarea ta.

Doar 15 locuri disponibile

Pe durata Programului vei primi feedback și soluții în timp real pentru lansarea sau funnelul pe care îl pregătești, de aceea formatul Programului de Mentorat permite participarea a doar 15 participanți.

Iar ca să fii sigur că acest Program ți se potrivește, te invit să te înscrii la o sesiune de 30 de minute cu mine, timp în care vom decide împreună dacă Programul e soluția de care ai nevoie.

Pentru cine este Programul de Mentorat

Autori

În zadar ai un curs în care ai pus toată expertiza și energia ta, dacă nu știi cum să convingi oamenii să participe, sau nu știi cum să îl poziționezi diferit pe piață. Ca să determini oamenii să dea click pe reclame, să se transforme în abonați, apoi să devină clienți și ulterior clienți fideli, ai nevoie să știi să aplici principii și structuri de copywriting care deja au dovedit că funcționează. În plus, vei învăța cum să transmiți prin cuvinte adevărata esență a brandului sau a produsului tău, fără să îi faci pe oameni să simtă că îi manipulezi.

Experți

Dacă îți dorești să lucrezi cu mai puțini clienți, care să îți plătească mai mult, atunci cel mai probabil știi cât de important este să ai o prezență online și un branding personal. Cu ajutorul strategiei și a structurilor de text pe care le vei primi în programul de mentorat vei ști să te poziționezi corect pe piață și să generezi un flux constant de clienți calificați care să aprecieze valoarea serviciilor tale. Până la urmă, 100% ești de acord cu mine că e mai bine să ai doi clienți care să îți plătească 2000 de euro lunar, decât 10 clienți care să îți plătească 200 de euro.

Antreprenori

E timpul să preiei controlul promovării afacerii tale, să știi exact care sunt pașii unei strategii eficiente de funnel și să poți face diferența dintre un text bine făcut și un text care nu convertește. Dacă vrei ca afacerea să funcționeze fără tine, trebuie să știi în primul rând ce să ceri de la un copywriter sau de la un strateg. Iar dacă vrei să știi ce să ceri, ai nevoie mai întâi să înveți tu cum să faci lucrurile corect. Pe durata Programului de Mentorat vei înțelege exact cum funcționează un funnel și vei putea crea textele și strategia pentru unul care să îți aducă un flux constant de clienți.

După cele 8 săptămâni alături de colegii tăi vei spune și tu la fel:

,,Știu să scriu texte care conving clienții să cumpere de la mine fără să dau impresia că îi manipulez’’

Vei învăța cum să înlocuiești clieșeele cu texte autentice, dar care în același timp și convertesc. Vei ști cum să traduci clișee precum ,,Cumpără acum’’, ,,Cel mai bun produs’’, ,,Produsul perfect’’ și să creezi o voce autentică a brandului tău, astfel încât publicul tău să nu simtă în niciun moment presiunea pentru a cumpăra.

,,Am o structură clară pentru fiecare material cu ajutorul căreia nu mă mai simt blocat atunci când am de scris o pagină de vânzare, o reclamă sau un email de vânzare’’

După ce parcurgi Programul nu vei mai avea nicio scuză să spui că nu știi ce texte să scrii pentru email-uri, pagini de vânzare sau reclame care fac parte din lansare. Vei primi structuri clare pentru fiecare material pe care să le adaptezi în funcție de brandul tău și vei economisi timp prețios din crearea materialelor pentru lansare.

,,Am mai multă încredere în mine atunci când urmează să lansez un produs’’

Faptul că nu ai rezultatele pe care le dorești vine la pachet cu o doză mare de neîncredere atunci când urmează să faci o lansare. Neîncredere în forțele proprii, neîncredere în produsul sau serviciul pe care îl ai, neîncredere în platforma de promovare. Adevărul este că nu ai rezultate pentru că nu ai o metodă care să transforme potențialii clienți în clienții tăi, iar odată ce îți arăt cum funcționează metoda mea, care a generat deja 120k euro vânzări în ultimele 3 luni, vei ști care sunt pașii exacți pe care îi ai de făcut ca să ai rezultate și mai multă încredere în tine sau în produs.

,,Acum știu exact ce să cer unui copywriter pentru următoarea mea lansare’’

Poate te întrebi în aceste momente de ce ai avea nevoie să știi să faci și copywriting, când interesul tău ar fi mai degrabă să îți eliberezi agenda, în loc să îți ocupi timpul învățând o nouă abilitate. Adevărul este că tu ești cel mai bun copywriter pentru afacerea ta, iar în momentul în care știi cum să scrii texte care conving și generează conversii, vei ști și ce să ceri de la un copywriter și astfel să câștigi mai mult timp liber (știind ca tu cunoști și poți controla procesul).

După ce finalizezi Programul nu mai ai nicio scuză să spui că nu știi ce să scrii pentru o pagină de vânzare, un email de vânzare sau o reclamă.

Întrebări pe care s-ar putea să le ai și tu

Înainte de a participa în Programul de Mentorat, vreau să fiu sigur că ceea ce vom face pe durata celor 8 săptămâni se potrivește tipului tău de afacere, astfel încât la sfârșitul Programului să ai materialele pentru funnel scrise, sau să realizezi o lansare în timp real.

După ce discutăm pe Zoom sau la telefon vei primi o factură sau o pagină de checkout unde să realizezi plata și să confirmi locul tău în Program.

Programul ,,Transformers’’ este un Program în care eu și echipa mea ne asumăm să lucrăm cu fiecare participant în parte, de aceea numărul de locuri este foarte limitat. Vei primi feedback pe texte în timp real, sau răspunsuri la absolut toate întrebările tale, astfel încât să nu mai ai nici un motiv să nu lansezi funnelul sau cursul tău.

Ca să obții succes e nevoie de cel puțin 60% efort din partea ta. Îți voi oferi toate instrumentele, suportul sau cunoștințele mele, totuși e nevoie de implicarea ta ca să obții rezultate.

Programul se desfășoară în format LIVE pe Zoom. Se cere ca să participi LIVE la fiecare sesiune, totuși dacă nu poți fi prezent la toate întâlnirile, vei avea acces la înregistrări.

Pentru sesiunile LIVE e recomandat să dedici 2 – 2.5 ore. Iar pentru a lucra la materiale, după fiecare sesiune, ai nevoie de un minim de 4-6 ore / săptămână. În total e recomandat să aloci în fiecare săptămână în jur de 10 ore din timpul tău.

Da, ai opțiunea de a plăti și în două rate egale a câte 400 de euro: una la începutul Programului și alta până la sfârșitul lui.

În primul rând, pe durata sesiunii de Zoom voi avea grijă să confirm 100% că e un Program potrivit pentru tine, totuși dacă realizezi că nu poți ține pasul cu Programul, vom găsi împreună cea mai bună soluție.

Înregistrările și structurile de copywriting îți vor rămâne pentru totdeauna, astfel încât să le poți folosi de fiecare dată când ai nevoie să creezi materiale pentru tine sau pentru clienții tăi.

Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate
Made with ❤ by Simplead

Completează formularul ca să participi la Ediția a IV-a a Programului de Mentorat în Copywriting

După ce completezi formularul, voi reveni pe parcursul zilei cu un apel pe durata căruia vom discuta toate detaliile ofertei pe care ți-am făcut-o.