Transformă cuvintele în profit și afacerea ta într-o fabrică de conversii alături de un LAUNCH MANAGER!

Descoperă cum poți dezvolta în mod etic, persuasiv și sustenabil activitatea din afacerea ta, având alături de tine un expert sau o echipă de experți pe care să te poți baza.

Am strâns la un loc oameni buni la scris, cu experiență atât în copywriting, cât și în strategie pentru lansări de programe, website-uri, campanii online și funneluri digitale.

Programează o sesiune de consultanță pentru a beneficia de o strategie punctuală de funnel, lansare de produs/program sau campanie pentru afacerea ta!

Expertul de care ai nevoiee la o conversație distanță!

Omul tău de încredere ar putea fi aici:

Filtre copywriters
Denisa Dragoi
Denisa Drăgoi
Webcopy, Funnels, Campanii, Lansări
Diana - studio-016 - Copy - Diana Trascu
Diana Trascu
Webcopy, Funnels, Campanii, Lansări
315772320_844710273306562_6805301705664980028_n - Alexandra Maria Grigorescu
Alexandra Grigorescu
Webcopy, Funnels, Lansări
georgianatara.ro gio scrie ebook - Trail Trips
Georgiana Tara
Webcopy, Campanii
Ana-Maria Micu
Ana-Maria Micu
Funnels, Campanii, Lansări
MKA02878 - Noura Shaban
Noura Shaban
Funnels, Campanii, Lansări
Ralu - Raluca Petre
Raluca Angelescu
Campanii, Lansări
Screenshot 2024-03-04 at 11.28.53 - Alexandra Negrea
Alexandra Negrea
Webcopy, Campanii, Lansări
Poza profil - teodoralucia bob
Teodora Bob
Webcopy, Campanii, Lansări
mihaela
Mihaela Penel​
Webcopy, Funnels, Lansări
IMG_6385 - Oana-Maria Biciusca
Oana Biciușcă​
Webcopy, Funnels, Lansări

8 Strategi care pot gestiona un funnel sau o lansare

4 oameni din echipa Magic Copywriting alături de tine

Peste 150 de funneluri sau lansări gestionate împreună

O afacere crește doar atunci când crește și omul din spatele ei.

Iar tu, ca antreprenor, ai nevoie de oameni care să te completeze, să vină alături de tine având deja o experiență în spate, să ai cu cine să faci echipă și să treci la următorul nivel în afacerea ta.

Nu mai poți face singur lucrurile la nesfârșit, ca să crești și să scalezi ca brand ai nevoie să lucrezi cu un strateg extern, care să vină cu o nouă viziune. Și mai ai nevoie să poți să-ți completezi instrumentele de acțiune cu acele tipuri de activități care lipsesc în prezent sau nu sunt suficient de bine acoperite.

Și vreau să-ți dau câteva exemple. Spune-mi dacă te regăsești și tu aici:

Adevărul e că atunci când bugetele sunt limitate, e provocator să găsești oameni buni care să te ajute în procesul de promovare. Poate ai nevoie de echipă, dar încă mai ai de lucru până să-ți permiți să angajezi pe cineva.

Când depui eforturi considerabile și muncești fără odihnă, este greu să obții rezultatele dorite. Cel mai grav este atunci când, din dorința de a avea un profit decent, ajungi la epuizare totală sau la dezamăgirea că nu ai reușit să atingi tot ce ți-ai propus.

Te înțeleg pentru că am fost în locul tău!

Ca antreprenor, știu ce înseamnă să vrei să lași promovarea afacerii tale pe mâinile cuiva care știe ce face, dar să-ți lipsească încrederea în rezultate și-n faptul că vei primi tot sprijinul necesar. Asta m-a determinat să formez oameni în ultimii 2 ani.

Dacă și tu te regăsești în această situație, nu e nevoie să formezi sau să faci cursuri de formare.

Atunci când vrei să scalezi e momentul să treci de la a munci mai mult la a munci mai inteligent.

Cum ar fi să lucrezi cu o echipă, să transformi cuvintele în profit și să generezi clienți constanți pentru afacerea ta?

Cum ar fi să lucrezi cot la cot cu un om care știe ce face, pentru a obține rezultate, într-un parteneriat reciproc avantajos?

Programează o discuție cu un LAUNCH MANAGER pentru a crește i a scala proiectul tău într-un mod sănătos prin copywriting și strategie.

Îți punem la dispoziție 10 Launch Manageridisponibili să gestioneze cap-coadă textele și strategia pentru funnelul, lansarea, website-ul sau campania ta de promovare.

Acest tip de serviciu este pentru tine dacă:

Poți să închizi această pagină mai ales dacă:

Etapele de bază și cei 7 pași din călătoria tape care urmează să îi parcurgi în colaborarea cu un copywriter strateg

Etapa 1

Participi la o discuție telefonică pentru a descoperi dacă te califici să lucrezi cu o echipă

Pasul 1

Completezi formularul de mai jos în care spui pe scurt cu te ocupi, oferi câteva informații de bază despre afacerea ta și menționezi cine este strategul/copywriterul cu care îți dorești să colaborezi.

Pasul 2

Ești contactat de către un om din echipa noastră în vederea calificării pentru sesiunea de consultanță, confirmării informațiilor primite și a disponibilității strategului potrivit să îți ofere consultanță pentru nevoia ta.

Etapa 2

Stabilești o sesiune de consultanță cu strategul și capeți claritate în procesul de lucru

Pasul 3

Achiți sesiunea de consultanță în valoare de 250 Ron și ești contactat de către un LAUNCH MANAGER în vederea stabilirii sesiunii de lucru. Această sesiune va fi gratuită în cazul în care la finalul acesteia vei dori o colaborare punctuală, pe proiect.

Pasul 4

Participi la sesiunea de consultanță în urma căreia primești o soluție concretă aplicabilă nevoilor tale + o ofertă de lucru, dacă este cazul unei colaborări pe termen lung. 

În cazul acceptării ofertei, suma de 250 Ron se va considera avans din contravaloarea ofertei și se va scădea din plata totală a serviciilor.

Etapa 3

Contractezi serviciile stabilite cu strategul și echipa de lucru și treci la implementare.

Pasul 5

Completezi un formular amplu de brief și participi la o nouă sesiune de clarificare a funnelului/lansării, alături de strategul ales și echipa de lucru (dacă este cazul).

Pasul 6

Launch Managerul, împreună cu echipa de proiect va realiza materialele contractate. După verificarea acestora veți trece la partea de implementare tehnică și monitorizare a proiectului.

Pasul 7

Te întâlnești la o sesiune de analiză a rezultatelor, în cadrul căreia veți analiza împreună eficiența campaniei și a colaborării dar și ce ai de îmbunătățit pe viitor.

Propria ta agenție in-house, care lucrează pentru tine

Ca antreprenor, am trecut deja prin toate cele 3 etape de scalare: copywriter freelance, strateg în lansări și manager de echipă. Prin urmare, pot să te ajut să treci la următorul nivel în afacerea ta – acela în care îți construi o echipă de experți pe care să te bazezi (strateg, copywriter, web designer, ad expert) cu minim efort și o monitorizare minimă.

Ce câștigi mai exact? Pe scurt: timp, resurse și bani

În ultimii 5 ani am lucrat la peste 150 de proiecte de funnel sau de lansare care au generat peste 1,5 milioane de euro  

Un rezultat foarte bun, dar care a venit la pachet cu un traseu plin de provocări pe care l-am avut de parcurs.

Îmi amintesc și acum toamna anului 2021, când gestionam 4 lansări mari în paralel. Chiar dacă aveam echipă, am pierdut atunci 2 clienți importanți doar din motivul că nu au simțit implicare suficientă din partea mea. Atunci am înțeles că nu e suficient să fiu doar eu, ci am nevoie sa formez cât mai mulți oameni ca mine cărora să le pese și care știu ce fac.

Așa că în următorii 2 ani m-am concentrat pe lansările de la Magic Copywriting și am ales să lucrez doar cu un client. În același timp, am oferit mentorat în copywriting și strategie pentru peste 250 de copywriteri, experți digitali și antreprenori în Programele mele de Mentorat. Din oamenii formați de mine, deja 10 s-au implicat în cel puțin o lansare, funnel sau website și au reușit să obțină rezultate bune pentru clienți.

Totodată, am început să primesc tot mai des mesaje la antreprenori din afara comunității, prin care îmi cereau să le recomand copywriteri cu experiență pe nișa lor, sau experți în SEO, reclame, webdesign, sau chiar să îi ajut în lansările lor. Am realizat că e nevoie să simplific procesul și să găsesc o formă mai simplă și mai bine organizată prin care să pot ajuta mai mult și mai eficient.

Ion Cataraga

Antreprenor, Fondator al brandului Magic Copywriting.
Copywriter specializat în funneluri și lansări

Așa a apărut ideea de a crea un loc unde să îți poți găsi propriul tău copywriter strateg care va gestiona întregul proces de funnel, lansare sau campanie.

Prin intermediul acesteia fiecare antreprenor poate să lucreze cu un strateg, să primească recomandări de copywriteri a căror cunoștințe au fost validate, care au experiență și care au trecut printr-un proces riguros de formare. 

Fiecare copywriter strateg, sau Funnel&Launch Manager de pe platformă are la bază un proces riguros de formare și de selecție. Alături de echipa mea, verific toate informațiile din portofoliile lor, pentru a ne asigura de corectitudinea și veridicitatea informației.

Cu oamenii potriviți alături de tine, am 100% încredere că și tu poți crea magie în afacerea ta prin copywriting și strategie!

Cine sunt oamenii de pe platforma?

Aici este locul în care vei găsi oameni buni la scris, strategi în copywriting și experți digitali care s-au format atât în copywriting, cât și în strategie și pot gestiona de la A la Z un funnel, o lansare sau o campanie orientată spre conversii.

Sunt persoane care au deja un portofoliu verificat în prealabil de către echipa Magic Copywriting.

Ana-Maria Micu

Strateg & Copywriter, specializat în comunicare, educație & ONG

La bază Ana-Maria Micu este Jurist, Trainer în comunicare atunci când transformă cursurile în adevărate experiențe de învățare, Ong-ist inimos, intermediar de bucurie, creator de comunitati și schimbător de destine.

Rezultatele cu care se mândrește cel mai tare este generarea a 𝟒𝟔.𝟕𝟗𝟖 𝐞𝐮𝐫𝐨 încasări pentru o campanie umanitară într-o singură lună, precum și atragerea a 15 înscriși pentru simularea testării la limba germană pentru Școala Internațională Sibiu, cu o pagină fară audiența, 100% organic și în plină grevă a profesorilor.

 

Diana Trascu

Digital Marketer, Strateg în Funneluri și Produse Digitale, Expert în Vânzări

Diana face din echipa Magic Copywriting și este Mentor în programele de formare Copyprenor și Laboratorul de Funneluri Digitale. Are în spate peste 18 ani experiență în zona de marketing & project management, ocupând diferite roluri de management atât în mediul de business cât și non profit, Diana a trecut în sfera antreprenoriatului pentru a putea lucra 100% online, în zona de marketing și vânzări pentru programe și produse digitale. 

În decursul anului 2023 a gestionat 23 de lansări pentru clienți diferiți, generând vânzări de 116.749 Eur. Totodată, pe parcursul a 2 luni (dec 2023 și ian 2024) a generat vânzări directe 1:1 de peste 80.000 Eur.

Denisa Adriana Drăgoi

Strateg de Business

E omul care vine mereu cu un extra-strop de creativitate chiar și atunci când oamenii cu care lucrează au epuizat tot stocul de energie. Știe strategie de business și are o vastă experiență în spate, pe lângă studii universitare și post universitare (master și doctorat), toate-n jurul marketingului și a administrării afacerilor.

Oana Biciușcă

Strateg Instagram, Copywriter de funneluri și lansări

Oana este mamă de 2 copii, scrie dintotdeauna, însă copywriter „cu acte în regulă” e de mai bine de 4 ani.  In prezent Oana este fondatoare Biciusca Media, lucrează pentru brandul ei, dar și pentru clienți (în special antreprenoare din zona de coaching, educație, terapie, cursuri). 

Pe lângă expertiza ei grozavă în comunicarea pe instagram, Oana a creat texte pentru lansări de programe care au generat până la 10.000 Eur vânzări. 

Alexandra Grigorescu

Strateg & Copywriter specializat în email marketing

Alexandra Grigorescu este pasionată de creare de conținut de tip long-form. În paralel cu proiectele de lansare ale clienților săi Alexandra aprofundează e-mail marketingul și are propriul funnel dedicat celor pasionați de cest domeniu. Prima lansare de curs în care s-a ocupat de partea de texte a  fost un program de coaching  – Cum să fii propriul tău coach – care a generat 93 de înscrieri.

Teodora Bob

Copywriter Strateg

Teodora Bob are în spate un background în domeniul tehnic, în inginerie și specializările în auditul de calitate, care îi oferă o perspectivă unică și o înțelegere profundă a industriei și a cerințelor tehnice. 

Educația sa diversificată include specializări în competențe antreprenoriale, management de proiect și coaching, care completează și îmbogățește abordarea pe care o are acum în zona de lansări, funnels și webcopy. 

Mihaela Penel

Copywriter Strateg, specializat în conținut video

Mihaela este antreprenor, având o afacere locală alături de soțul ei. Totodată este un copywriter cu zvâc și cu energie, pasionat de promovarea organică prin conținut video și de crearea de relații durabile între antreprenorii cu care colaborează și clienții lor. 

Dintre lansările pe care le-a avut până acum, rezultatul care îi aduce cea mai mare bucurie este faptul că a obținut 33 de cursante și respectiv 9000 Eur într-un curs de nutriție promovat 100% organic. Pentru aceeași clientă a obținut încasări de peste 20.000 de Eur din lansări organice.

Alexandra Negrea

Copywriter Strateg

Având o experiență anterioară de lucru într-o agenție de marketing, Alexandra este în prezent și membră în echipa Magic Copywriting. Este o creativă curioasă și mereu în căutare de experiențe și provocări noi. Scrisul a fost dintotdeauna marea ei pasiune.

Rezultatul cu care se mândrește cel mai tare este scrierea textelor pentru evenimentul Brand Booster , o o conferință online organizată în cadrul echipei Magic Copywriting pe durata a două zile. Evenimentul per ansamblu a genrerat încasări de peste 30.000 Eur.

Raluca Angelescu

Strateg & Copywriter specializat în research, editare și suport în dezvoltarea produselor online.

Raluca este membru în echipa Magic Copywriting și consideră că misiunea ei este să ofere soluții practice și realiste, adaptate la nivelul de dezvoltare al fiecărei afaceri în mediul online. Ceea ce iubește cel mai mult în activitatea ei este procesul de lucru, plecând de la research-ul pe care îl face pentru proiectele în care este implicată, până la a veni mereu cu noi perspective de promovare.

Georgiana Tara

Srateg & Copywriter specializat în domeniul turismului

Georgiana este înainte de toate un antreprenor cu 5 ani de experiență în zona de turism, dornică să contribuie la creșterea calității turismului romanesc, în concordanță cu autenticitatea specifică fiecărei regiuni, la un raport echitabil calitate-preț. Printre realizările sale se află creșterea de la an la an a numărului turiștilor care călătoriesc prin intermediul Trail Trips România.

Noura Shaban

Strateg & Copywriter specializat în VSL

Noura Shaban este copywriter de aproximativ 4 ani, fiind printre primele participante în programele Magic Copywriting care a făcut reconversie profesională către zona de copywriting.  Atrasă fiind de zona de branding și de cursurile online, Noura s-a specializat în lansări de cursuri.

Până în prezent a scris pentru aproximativ 25 de campanii și lansări realizate pentru clienții săi, în nișe diferite, precum: Psihologie, Video marketing, Public Speaking, Business coaching, Yoga coaching, Terapie RTT, Legi Universale coaching, etc. Cel mai important rezultat al ei îl reprezintă scrierea textelor pentru o lansare care a generat 35.000 Eur.

Vezi cum poate arăta designul lansării, funnelului, website-ului sau campaniei tale într-o sesiune 1:1 de strategie

Aici este locul în care vei găsi oameni buni la scris, strategi în copywriting și experți digitali care s-au format atât în copywriting, cât și în strategie și pot gestiona de la A la Z un funnel, o lansare sau o campanie orientată spre conversii.

Sunt persoane care au deja un portofoliu verificat în prealabil de către echipa Magic Copywriting.