În mai puțin de 1 minut vei primi un email cu linkul de acces la Ghid. Între timp, te invit să urmărești video-ul care îți arată cum poți utiliza ghidul pe care ți l-am trimis ca să ai rezultate maxime.

Îți garantez că în mai puțin de o oră vei afla cum să scrii o secvență automatizată din 10 emailuri, care te va ajuta să faci primele vânzări abonaților tăi.

Materiale oferite de Ion Cataragă

Ion este copywriter digital specializat în funneluri și lansări de produse.

A creat primul său funnel în 2013, iar din 2018 ajută antreprenorii să își dezvolte afacerile în mediul online prin texte care conving și strategii de funnel personalizate.

În 2020 a creat textul și strategia pentru 46 de proiecte, dintre care 26 de funneluri prin intermediul Magic Copywriting Studio – locul unde alături de echipa sa transformă cuvintele în conversii prin copywriting și strategie.

În luna noiembrie a lansat un program de Mentorat prin care ajută antreprenorii să gândească textele și strategia pentru o lansare în mediul online, care se află deja la a doua ediție.

Ofertă limitată: 69 de lei în loc de 249

Pentru că ai descărcat Ghidul despre Funnel și Strategie ai oportunitatea să primești acces la o prezentare de 45 de minute și la un material PDF despre cum să scrii o secvență din 10 emailuri care transformă un simplu abonat în clientul tău.

Ofertă disponibilă 24 de ore.

În acest material îți arăt pas cu pas cum să gândești structura și cum să o scrii, astfel încât să generezi un flux constant de clienți din lista de abonați pe care o ai, sau pe cea pe care urmează să o creezi. Folosim această structură la Magic Copywriting Studio în lucrul cu clienții noștri și este o resursă care te va ajuta garantat să obții mai mulți clienți care să cumpere mai des de la tine prin intermediul emailurilor pe care le trimiți.

Ore
Minute
Secunde

Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate

Made with ❤ by Simplead