Ghid complet despre copywriting și strategie pentru funneluri și lansări

Cum să transformi un potențial client în client fidel printr-o strategie de vânzare în 12 pași

Învață să creezi textele și strategia pentru un funnel care generează un flux constant de clienți, printr-o metodă pe baza căreia au fost construite scenarii de filme sau chiar basme românești cunoscute.

Ce vei afla din materialul GRATUIT

Un dicționar de marketing pentru antreprenori.

O mod simplu de a înțelege cum funcționează un funnel.

12 pași concreți care te vor ajuta să construiești propriul tău funnel.

2 studii de caz despre cum am aplicat eu cei 12 pași în lucrul cu clienții mei.

Pasionat de copywriting și strategii de funnel care convertesc

Ghid creat de Ion Cataragă

Numele meu este Ion Cataragă, sunt copywriter digital specializat în funneluri și lansări și fondator Magic Copywriting Studio – locul unde transformăm cuvintele în conversii prin copywriting și strategii testate. 

Am creat primul meu funnel în 2013, iar în momentul în care am realizat că pot îmbina talentul de a convinge prin scris cu strategia de funnel, am devenit copywriter digital și m-am specializat în funneluri și lansări. 

Prin intermediul Magic Copywriting Studio, ajut antreprenorii să își dezvolte afacerile prin texte persuasive și strategii de funnel care transformă un potențial client în client fidel.

După ce în 2020 am creat textele și strategiile pentru peste 26 de funneluri de lansare sau automatizări pentru infoproduse, aplicații, platforme digitale sau agenții de marketing, mi-am propus ca prin acest material să te învăț pas cu pas cum să creezi textul și strategia unui funnel pentru afacerea ta, indiferent dacă ai produse fizice, aplicații & platforme sau infoproduse.

Fac ceva bine dacă aceste branduri au avut încredere în mine

Strategia pe care am folosit-o pentru a ajuta aceste branduri sa obtina vizibilitate si clienti este aceeasi pe care o vei invata din Ghidul Magic Copywriting Studio

Descarcă GRATUIT Ghidul Magic Copywriting Studio creat exclusiv pentru antreprenorii care vor să obțină mai multe conversii, mai mulți clienți și mai multe vânzări prin canalele online.