“Fabrica de Conversii”

SESIUNE de Q&A despre funneluri, campanii și lansari

7 martie, ora 10:00

Doar pentru primii 100 de antreprenori!

Cum să-ți transformi afacerea într-o fabrică de conversii

Învață cum să-ți implementezi sau să scalezi propriul funnel și cum să faci campanii și lansări performante în mediul online, astfel încât să obții mai mulți clienți sau mai multe vânzări. Vei putea adresa toate întrebările pe care le ai referitor la ce este și cum arată un funnel eficient și cum să alegi strategiile potrivite de  promovare, organice sau plătite.

Workshopul te va ajuta să înțelegi cum poți trece prin cele trei etape ale creșterii unei afaceri alături de un expert sau de o echipă

Idee

Cum să treci de la etapa de idee la etapa de validare, printr-o campanie organică

Validarea ideii

Cum treci de la etapa de validare la monetizare printr-un funnel minim viabil

Scalare

Cum să îți transformi afacerea într-o fabrică de conversii folosindu-te de funneluri, lansări, campanii plătite

În plus, vei afla cum să-ți construiești scara de produse și care sunt metodele de promovare eficiente pentru fiecare produs!

Toate acestea în 3 ore de workshop intensiv pentru primii 100 de antreprenori! 

Workshop susținut de Ion Cataragă

Sunt Ion Cataragă, strateg, antreprenor și omul care a format în ultimii 3 ani peste 250 de copywriteri, autori și experți în copywriting și strategie. La fel ca orice antreprenor, și eu am trecut prin cele 3 etape de creștere în tandem cu afacerea mea.

Am început de la o idee care mi-a venit când m-am întrebat ce știu să fac cel mai bine. Răspunsul a fost “Să scriu”, așa că m-am poziționat pas cu pas drept copywriter freelancer. Acesta a fost etapa de IDEE!

Când am văzut că lucrurile merg, dar venitul nu se ridica la înălțimea așteptărilor mele, am trecut în etapa a doua – VALIDAREA! Aici, din tot ce poate un copywriter să facă, m-am nișat pe funneluri și lansări și mi-am creat o echipă cu ajutorul căreia puteam gestiona astfel de proiecte cap-coadă!

În mod firesc, am făcut un pas în spate și m-am gândit ce pot face mai mult? Drept răspuns, am creat un program de mentorat pentru publicul larg – Copyprenor și am construit o comunitate de oameni buni la scris! Cu alte cuvinte, am SCALAT!

Și încă ceva…

Dacă te înscrii în următoarele 15 minute, vei primi drept BONUS acces la o sesiune de NETWORKING în care vei avea ocazia să cunoști antreprenori care trec sau au trecut prin aceleași provocări ca tine!

Afaceri pe care le-am transformat în Fabrici de Conversii

Vrei ca afacerea ta să fie printre ele?

Știi ce ai de făcut!

Fă primul pas și înscrie-te la workshopul GRATUIT în care înveți Cum să-ți transformi afacerea într-o fabrică de conversii.

Ține cont că locurile sunt limitate (doar 100 de locuri disponibile), așa că cel mai bine este să te înscrii chiar acum!

Copyright © 2024. Toate drepturile rezervate Magic Copywriting.

Înregistrează-te aici