În ultimii 2 ani am ajutat peste 250 de experți, autori, coachi și copywriteri să trăiască din scris pe bune folosind magia copywriting-ului

Program de Mentorat în Copywriting cu Ion Cataragă

Ediția a V-a

10 noiembrie - 10 ianuarie

În sfârșit un Program de Mentorat COMPLET despre COPYWRITING și abilități antreprenoriale, care îți oferă DIRECȚIA clară, MINDSETUL necesar și METODA de lucru concretă prin care tu să te promovezi cu ușurință, să atragi mai mulți clienți și să faci bani din scris.

Pe durata celor 10 săptămâni, înveți:

Pașii prin care te înscrii

Completezi formularul de intenție

Revin cu un apel în decurs de 24 de ore

Pe durata discuției confirmăm dacă ceea ce facem e potrivit pentru tine și îți ASUMI participarea

În cazul în care confirmăm locul, faci plata avansului până pe 10 august

Te pregătești prin 3 sesiuni speciale și devii COPYPRENOR în mai puțin de 10 săptămâni

Ești bun la scris, dar continui să-ți vinzi serviciile IEFTIN? Textele tale nu generează IMPACT sau CLIENȚI și nu înțelegi de ce?

Adevărul e că în ziua de azi, a scrie un text bun nu este suficient. Ai nevoie de un mix complex de elemente esențiale, fără de care te vei simți mereu în derivă, întrebându-te unde anume greșești, chiar dacă ai poate un produs/serviciu bun. 

Ce-ți lipsește de fapt? Cel mai probabil un proces atent de research în spate, sau audiența potrivită, sau o strategie eficientă de promovare, organizare, structuri de scris și tehnici potrivite de comunicare și persuasiune, răbdare și perseverență. 

Sau poate ai nevoie să înveți cum se face copywriting de calitate, cum să comunici cu clienții, să îți stabilești o nișă și să faci parte dintr-o comunitate de sprijin, cu oameni pasionați de scris, la fel ca tine. 

Dacă “ai talent” la scris și ai făcut primii pași în ale copywriting-ului dar nu câștigi suficienți bani și e greu să-ți găsești clienți, cel mai probabil îți lipsește direcția, strategia și organizarea, iar toate astea te împiedică să-ți promovezi serviciile la adevărata valoare.

Dacă ai deja experiență în copywriting, dar continui să te vinzi IEFTIN, s-ar putea să comunici cu AUDIENȚA nepotrivită sau să-ți lipsească încrederea în tine și astfel să nu reușești să pui valoare pe serviciile tale așa cum meriți. 

Și dacă tu ești cel care îți scrii textele pentru promovarea brandului tău, dar ele nu generează IMPACT sau CLIENȚI, s-ar putea să ai frustrarea că orice ai scrie este în zadar, textele tale frumoase nu vând și “nimeni nu vrea să cumpere” de la tine.

În oricare din aceste situații, ai cel mai probabil momente în care îți vine să renunți pentru că ai senzația că nu ești suficient de bun/bună, focusul tău se îndreaptă în direcția greșită iar rezultatele la care visezi întârzie să apară. 

Așa îți pui bețe în roate în propria ta dezvoltare și te îndepărtezi tot mai mult de țelurile tale. 

În realitate, lucrurile pe care le experimentezi sunt perfect normale atunci când îți lipsește DIRECȚIA, MINDSETUL potrivit și METODA de lucru orientată către creșterea numărului de conversii și vânzări prin scris. 

Vestea bună știi care e? Că poți să schimbi asta!

DE CE PASIUNEA PENTRU SCRIS NU ESTE SUFICIENTĂ ATUNCI C ND VREI SĂ AJUNGI LA POTENȚIALII TĂI CLIENȚI PRIN SCRIS?

Spune-mi dacă te regăsești aici:

 • Textele tale frumoase nu vând
  • Simți că “scrisul frumos” nu te ajută în vânzare și nu știi cum să-l transformi într-un instrument eficient de conversie
  • Ai făcut deja ceva cursuri de copywriting, dar totuși lucrul acesta nu se reflectă în rezultate.
  • Ai deja câțiva clienți, scrii natural și din suflet pentru ei, dar lipsesc armonia, energia și vânzările
 • Nu înțelegi ce vor clienții și de ce nu ajungeți la un numitor comun
  • Vrei să-ți promovezi serviciile și să te diferențiezi într-o piață aglomerată de experți, dar nu știi cum
  • Ai nevoie de un feedback de la un expert în domeniu, pentru a nu te mai simți nesigur/ă în abordarea clienților
  • Ți se spune că ești bun la scris, dar totuși clienții “știu ei mai bine” și nu sunt mulțumiți de textele pe care le livrezi
 • Ai nevoie de motivație și de o comunitate de suport
  • Nu știi cum să identifici cea mai bună abordare, limbajul și tonalitatea potrivită în adresarea către clienții tăi ideali
  • Simți nevoia unei comunități de suport unde să te regăsești, să te consulți cu oameni ca tine, care înțeleg ceea ce faci 
  • Simți că ai „aripile prăfuite” și le târâi pe jos, cu greutate și te gândești să abandonezi 
 • Ai nevoie de structură clară, o metodă bine pusă la punct, planificare
  • Îți lipsesc claritatea asupra întregului proces și metoda de lucru care să îți ușureze munca 
  • Deși scrii frumos, totul este “după instinct”, îți lipsește structura adecvată în scriere și comunicare, 
  • Îți vine greu să îți organizezi informațiile și să le transformi în texte coerente și eficiente

Dacă te-ai regăsit în cel puțin două din situațiile de mai sus, ai nevoie să schimbi ceva. 

Ai nevoie de o strategie de promovare clară și de cuvinte care să ajungă la inimile potențialilor clienți. Cuvinte care să reflecte autenticitatea brandului tău și să consolideze reputația ta ca și copywriter sau expert.

Soluția: învață să creezi texte care să meargă la inima publicul tău țintă, să le cucerească portofelul și să-i convingă să apeleze la serviciile tale de copywriting. În caz contrar, va fi dificil și costisitor să câștigi încrederea și să obții mai multe oportunități de lucru în acest domeniu.

Descoperă de ce copywritingul e 1% inspirație și 99% transpirație când vine vorba de a scrie pe limba clienților tăi!

Chiar dacă ești bun în ceea ce faci, nu înseamnă că vei obține rezultate.

Valabil și invers: dacă nu ai o pasiune pentru scris și îți faci griji că acest lucru te poate împiedica să scrii texte persuasive, trebuie să știi că scrisul persuasiv sau copywriting-ul nu ține de talent ci de muncă, adică este despre STRUCTURĂ și PROCES.

Dacă îți dorești să trăiești din scris sau prin scris pe bune, iar clienții să te plătească pe merit, atunci trebuie să știi că NU ai nevoie de mai mulți clienți, cât ai nevoie să te NIȘEZI și să dai o VOCE AUTENTICĂ brandului tău, despre care să comunici folosind MAGIA COPYWRITING-ului.

Mai mult decât atât, oamenii te vor plăti mult mai bine pentru că ești specialist într-o anumită nișă sau pentru că ai dezvoltat o METODĂ proprie de lucru care a adus sau va aduce rezultate pentru clienți. Dacă îmbini structura cu creativitatea și aplici informațiile primite la curs, în proporție de minim 80%, atunci textele tale nu vor fi doar frumoase ci vor genera REZULTATE atât pentru tine cât și pentru clienții.

În alte cuvinte, pe scurt, munca bate talentul chiar și când vine vorba de scris. 

COPYPRENOR - MAI MULT DECAT UN CURS DE COPYWRITING

COPYprenor, pe de o parte, este definiția unui om bun la scris care își construiește o afacere din copywriting.  Pe de altă parte, copyPRENOR e definiția oricărui antreprenor sau expert într-o altă nișă care își transformă afacerea folosind magia copywriting-ului.

Programul COPYPRENOR este etapa intermediară între a fi bun într-un anumit domeniu și a avea o afacere funcționabilă în acel domeniu în care activează. 

Cum? 

Descoperă Programul de Mentorat - Copyprenor piesa lipsă din puzzle prin care vei reuși să îți vinzi serviciile sau produsele și să generezi mai mulți clienți

Sesiuni LIVE de Workshop

pe durata cărora primești informația teoretică necesară ca să o poți pune în practică imediat, dar și exemple ca să înțelegi mai bine fiecare concept

Structuri de texte

pentru toate nevoile tale legate de scris, pentru ca niciodată să nu mai simți că nu știi ce și cum să scrii ( content pentru Social Media, structuri de email, newslettere, pagini pentru site, etc)

Campanie organică în timp real pentru a atrage clienți și a recupera investiția

ca să poți aplica imediat ceea ce înveți și să nu aștepți să treacă timpul

Feedback personalizat

pe fiecare material scris astfel încât să comunici cât mai clar și eficient cu clienții tăi

Sesiuni LIVE de Q&A

pe durata cărora poți elimina toate nelămuririle pe care le ai legate atât de teorie cât și de practică

Exerciții și teme

pentru acasă care te vor ajuta să înțelegi mai bine informațiile teoretice și prin care vei îmbunătăți considerabil felul de a scrie

Mentor dedicat din nișa ta Grup Whatsapp Dedicat

unde vei fi alături de oameni din aproximativ aceeași nișă și unde vei primi răspuns la întrebări în timp real

3 Workshop-uri valoroase cu invitați speciali

un plus de inspirație de la oameni care trăiesc din scris pune în practică imediat, dar și exemple ca să înțelegi mai bine fiecare concept

Tombola cu premii Săptămânală + finală

Posibilitatea de a câștiga contravaloarea programului Copyprenor sesiuni săptămânale 1 la 1 cu mentorii ( copywriting / coaching)

ATENȚIE!!! Șansa unică de a veni în ultima ediție din acest an, la acest preț. 

Următoarea ediție Copyprenor va avea loc anul următor la un preț cu mult peste valoarea de acum.

Ce înveți în cadrul Programului de Mentorat COPYPRENOR?

Te-ai simțit vreodată blocat când a trebuit să scrii un text?

Ei bine, să știi că nu ești singur! Primul modul te ajută să depășești aceste momente și să scrii cu încredere și impact.

Aici vei descoperi că există două etape importante înainte de a scrie un text, care îți vor deschide orizontul și îți vor insufla inspirație. Acestea sunt punctele de plecare care te vor ghida în procesul de creare a textelor convingătoare și captivante.

 • Vei afla cum atragi atenția clienților, cum le stârnești emoție, livrându-le informația cu privire la produsele/serviciile tale.
 • Vei înțelege cum să îți îmbogățești arsenalul de cunoștințe și să îți dezvolți abilitățile de copywriting, pentru ca fiecare cuvânt să aibă impact și să ajungă la inimile cititorilor.
 • Vei învăța să-ți construiești personalitatea brandului, să creezi povești autentice care emoționează și vei aplica armele de influență în comunicarea ta.
 • Vei pleca de aici cu o mai mare încredere în abilitățile tale de copywriting și cu instrumentele necesare pentru a transforma fiecare text într-o experiență memorabilă pentru audiență.

Scrii texte frumoase și totuși… Nu știi de ce nu cumpără nimeni?

Sau poate ai fost deja la un alt curs de copywriting, credeai că ai rezolvat problema, dar vânzările tale întârzie să apară.

Vrei nu vrei, îți place sau nu-ți place, adevărul e că vânzările sunt o necesitate iar prin acest program vei învăța mai mult decât să faci postări pe Facebook sau “texte drăguțe” dar care nu convertesc.

Acest modul e menit să te introducă în lumea psihologiei vânzărilor și să te ajute să înțelegi care sunt

 • Cele mai importante 3 elemente ale procesului de vânzare
 • Cum arată un titlu convingător și de ce ai nevoie de el
 • Care sunt cele 15 arme de influență care te ajută să atragi publicul/ audiența vizată în barca ta
 • Care sunt motivele reale pentru care clienții cumpără de la tine
 • Cum să închizi o vânzare prin text

După acest modul vei avea mult mai multă încredere în tine și în abilitățile tale ca să poți genera clienți și vânzări. Dacă aplici minim 80% din informațiile învățate la curs, vei vedea schimbări în rezultatele tale online.

Te-ai întrebat vreodată ce este esențial pentru a scrie texte persuasive și captivante? 

Ei bine, răspunsul stă în puterea unui research bine făcut. Partea de research este ca o cheie magică ce deschide ușa spre texte persuasive, fluente și idei creative. Atunci când înțelegi profund audiența pentru care scrii și cunoști nevoile și dorințele ei, cuvintele încep să curgă de la sine.

Scriitorii nu se nasc, ei devin prin exercițiu și practică constantă. Așa că nu ezita să exersezi și să îți îmbunătățești abilitățile de scris pentru a-ți atinge potențialul maxim. Prin research-ul detaliat, vei putea să te transpui complet în lumea pe care o creezi și să aduci realism și autenticitate textelor tale.

În modulul III vei descoperi astfel secretele care stau la baza textelor persuasive, precum și:

 • 4 MOTIVE pentru care e necesar să ții cont de PROCESUL DE RESEARCH
 • Importanța research-ului bine făcut și a scrisului zilnic
 • 5 Metode de research intern + 3 Metode de research Extern
 • Cum organizezi ideile și transformi vocea potențialilor clienți în vocea brandului tău
 • O metodă grozavă care te ajută să treci prin procesul de scris în mod EFICIENT

La finalul acestui modul te vei bucura să vezi că textele tale capătă deja fluență și coerență. Tot ce-ți va rămâne de făcut va fi să exersezi.

Dacă vrei să obții rezultate remarcabile în mediul online, a ști să scrii texte pentru pagini de conversie este esențial pentru strategia ta. Fie că promovezi produse, servicii, evenimente sau conținut de valoare, o pagină de destinație bine gândită poate face toată diferența în atingerea obiectivelor tale.

De aceea în modulul IV vei aprofunda învăța tot ce ai nevoie să știi pentru a scrie cu succes tipuri diferite de pagini de conversie. Vei înțelege că procesul de scriere al unui landing page care convertește este mult mai complex decât ți-l poți imagina acum.

Vrei să atragi mai mulți vizitatori pe site-ul tău? 

Sau poate vrei să te conectezi mai bine cu publicul tău și să le oferi valoare prin conținutul pe care îl distribui?

În modulul V vei învăța cum să îți atingi scopurile și să îți crești prezența online, ținând cont de cele 3 surse principale de trafic. 

Totodată vom aprofunda o serie de instrumente valoroase care te voi ajuta să creezi conținut în funcție de intenție, să te poți conecta mai bine cu oamenii pe măsură ce crești numărul abonaților și urmăritorilor tăi, printre care:

 • O metodă eficientă de a scrie emailuri de impact;
 • Texte de impact pentru reclamele de FACEBOOK

Alegerea unei nișe îți permite să te specializezi și să devii expert într-un domeniu specific. Astfel, vei putea comunica mai eficient cu audiența ta țintă și vei fi perceput ca o autoritate în domeniu. Mai mult decât atât, vei putea crea conținut de calitate care să rezolve cu adevărat problemele și nevoile clienților tăi.

Însă, cum alegi nișa potrivită pentru tine? 

Acest modul vine cu clarificări legate de acest aspect. Vei analiza în profunzime, în funcție de interesele, pasiunile și experiențele tale, ce anume te face să strălucești ce subiecte te inspiră cu adevărat să scrii. 

Ai nevoie să identifici clar nișa pe care să te concentrezi, să îți canalizezi energia și să îți perfecționezi stilul de scris pentru a transmite esența și mesaje mult mai bine structurate.

Vei descoperi în ce constă metoda aplicată de mine în proiectele mele și te voi învăța cum să o aplici în cazul tău. Totodată, vei învăța cum să ambalezi metoda ta în funcție de arhetipul afacerii tale. Îți voi împărtăși din secretele mele, printr-un studiu de caz marca Magic Copywriting. Totodată vei afla și care sunt cele mai profitabile nișe în care poți excela ca și copywriter. 

 

Dacă până acum nu aveai o direcție clară în activitatea ta, lucrurile se vor schimba deoarece îți vei identifica nișa pe care să te concentrezi, îți vei canaliza energia și îți vei perfecționa mesajele pentru a transmite esența prin scris. Până la finalul programului vei deveni foarte confortabil în a te prezenta ca Expert în nișa ta.

Cum să-ți crești productivitatea prin scris?

În modulul 7, invitatul special – Daniel Zărnescu va veni cu o serie largă de informații utile despre productivitate. Daniel este scriitor, antreprenor, copywriter și totodată antrenor de copywriteri și scriitori, fiind totodată fondatorul proiectului ”Școala de scris”. Pe https://www.storycraft.ro/shop/ găsești cărți scrise de el și de elevii lui. 

La acest workshop, garantat vei sta cu urechile ciulite, îți vei lua pagini întregi de notițe și te vei bucura de un izvor nesecat de informații. 

Vei învăța de la el care este secretul zilnic pe care trebuie să îl implementezi în viața ta pentru mai multă productivitate, inspirație și eficiență la scris.

Te-ai întrebat vreodată cum poți aborda procesul de lucru cu clienții tăi într-un mod eficient și profitabil? 

 • Vrei să depășești blocajele în a atrage și a menține clienți? 
 • Lipsa unui feedback din partea unui expert din domeniu te face să te simți nesigur/ă în abordarea clienților și în scrierea textelor care să atragă clienți plătitori.
 • Vrei să generezi clienți plătitori prin intermediul textelor pe care le scrii și să obții interacțiune vizibilă pe conturile tale de social media.

MODULUL VIII al cursului nostru este dedicat exact acestui subiect. În acest modul, vei învăța strategii și tehnici care te vor ajuta să creezi relații solide cu clienții tăi și să livrezi proiecte de succes.

Despre Mine

”Un program care are ca bază experiența mea de COPYwriter și antrePRENOR în care îți arăt cum să vinzi prin text fără să simți că vinzi”

Numele meu este Ion Cataragă, sunt copywriter specializat în funneluri și lansări și fondator al brandului Magic Copywriting. 

În ultimii 5 ani am dezvoltat împreună cu echipa mea o metodă de lansare care a generat peste  1 milion euro vânzări pentru autorii, experții sau coachii cu care am colaborat. În același timp am oferit mentorat în copywriting și strategie pentru peste 250 de copywriteri, experți, coachi și antreprenor în Programele mele de Mentorat.

Însă, până a ajunge aici, trebuie să știi că niciodată nu mi-a plăcut să vând. Adică nu mi-a plăcut acel mod de vânzare direct, preluat de pe tărâmuri nordice, unde singurul mesaj care îți este transmis este ”dă-mi banii tăi”. Nu, eu mi-am dorit în primul rând să ofer valoare și în loc de bani să cer mai întâi atenția oamenilor pentru informațiile pe care le au de primit. 

Așa am ajuns ”să vând fără să simt că vând” și să îmi construiesc o afacere din copywriting. De aceea în Programul COPYPRENOR înveți în primul rând cum să îți construiești un brand și să oferi valoare clienților săi și abia mai apoi îți vinzi (mult mai bine) serviciile sau produsele. 

Vei vedea astfel cum vânzarea apare natural și cum – respectând direcția și metoda mea – vei putea replica modul meu de a scrie și a vinde prin scris. 

Și ține minte: oamenii nu cumpără produsul sau serviciul tău, ci cumpără soluții la provocările sau la dorințele lor.

Câteva lucruri pe care s-ar putea să nu le cunoști despre mine:

Misiunea mea pentru 2023 este să ajut 100 de oameni buni la scris din Comunitate să trăiască DIN SCRIS sau PRIN SCRIS pe bune, prin a genera o sumă de minimum 1000 de euro - cel puțin o lună din cele 12.

Eu voi oferi strategia gratuit, cu condiția ca cel care mă contactează pentru servicii de copywriting, fie că e antreprenor, coach sau autor să lucreze cu un copywriter format de mine.

Vrei să mă ajuți să-mi îndeplinesc misiunea și îți dorești să fii și tu unul din cei 100 care vor genera cei 1000 de euro pentru cel puțin o lună?

Atunci singurul mod prin care poți fi parte din Comunitate este să te înscrii în Programul COPYPRENOR.

Află poveștile participanților primelor ediții care deja au aplicat această metodă și se bucură de rezultate vizibile în activitatea lor

Probabil nu au plătit degeaba banii pe curs dacă au acceptat să îmi dea atâtea testimoniale video

Ce au apreciat cel mai mult participanții din COPYPRENOR și ar trebui să îți dea de gândit dacă acest program este sau nu o oportunitate bună și pentru tine

Suportul personalizat

Fiecare dintre participanți a apreciat faptul că pe tot parcursul Programului de Mentorat au avut parte de îndrumare și ghidare personalizată pe partea de copywriting. Suportul oferit chiar contează, de aceea vei avea permanent alături un mentor care nu doar că îți va oferi feedback pe text și strategie, dar te va ajuta să coordonezi lansarea sau funnelul pe care urmează să îl creezi.

Știm că fără suport și îndrumare în timp real, cel mai probabil vei trece de la un modul la altul fără să pui în practică informațiile primite sau fără să înțelegi esența lui. Îți vei spune: “lasă că am timp mâine” și niciodată nu vei mai reveni la acel modul. Din acest motiv, fiecare mentor din program are în grija sa un număr limitat de persoane, astfel încât să ne asigurăm că fiecare primește suport și feedback personalizat pentru materialele pe care le creează.

Să primești răspuns la întrebările tale în timp real e cel mai rapid mod de a învăța și a aplica lecțiile de la curs

10 Motive EXTRA care fac diferența și fac ca acest Program de Mentorat să fie de departe diferit de alte cursuri existente pe piață - fapt confirmat de peste 200 de participanți care au rămas activi în comunitatea absolvenților COPYPRENOR

Știm că uneori este dificil să te ocupi și de afacere și de clienți, să ai viață personală, dar să te mai și instruiești în același timp, motiv pentru care, sesiunile din Programul de Mentorat se vor desfășura exclusiv LIVE.

Pe parcursul celor 10 săptămâni ne vom întâlni LIVE de 2 ori pe săptămână, astfel încât să ai ocazia să primești răspuns în direct la orice întrebare la care ai nevoie.

Participanții edițiilor anterioare au îndrăgit mult acest format, pentru că și-au asumat ca 2 zile pe săptămână să dedice aproximativ 2 ore pentru a afla cum să genereze un flux constant de clienți pentru afacerea lor.

Acest lucru a presupus ca fiecare dintre ei să înțeleagă cum să utilizeze instrumentele de copywriting. Dacă materialele ar fi fost înregistrate, cel mai probabil mulți dintre ei nu reușeau să parcurgă fiecare modul și să țină pasul cu ceilalți participanți.

Cum sună asta? 

Pui în practică, de la bun început, o CAMPANIE ORGANICĂ prin care să îți crești numărul de urmăritori și să le stârnești curiozitatea cu privire la activitatea ta. Nu trebuie să aștepți după curs ca lucrurile să se întâmple. 

Dacă te ții de treabă și urmezi toți pașii programului, poți fi și tu una dintre acele persoane care nici bine nu au terminat programul că au și avut primul client ( sau mai mulți) și chiar și-au recuperat costurile investiției.

Ești deja expert în nișa ta / coach / autor / antreprenor? ai toate șansele ca până la finalul cursului să-ți recuperezi banii investiți 100%, fără alte investiții din clienții noi atrași.

Ești la început în domeniul copywriting-ului? Până la final vei obține deja primul client dacă te ții de treabă și urmezi pașii din proces! 

Ești în perioada de reconversie profesională? Indiferent de domeniul tău de activitate, cu acest program poți să obții deja venituri extra pe lângă job, sau lucrând de acasă, de lângă copii. 

Mentorul este persoana care ghidează și îndrumă alți oameni să treacă printr-o experiență prin care el a trecut deja de nenumărate ori. Astfel, încă din prima zi, vei avea alături o persoană care îți va răspunde la întrebări și te va îndruma să faci fiecare pas corect. Vei avea un grup restrâns de WhatsApp, vei fi alături de oameni din aproximativ aceeași nișă cu tine, și vei primi răspuns la întrebările tale în timp real.

În fiecare vineri, participanții în program pot beneficia de feedback pentru textele lor. Acest lucru îi ajută să își verifice asimilarea cunoștințelor dar cel mai important – să își exerseze și să își îmbunătățească abilitățile de scris. Faptul că primesc feedback pe text îi ajută să capete încredere că ceea ce scriu este bine. Scrisul devine un antrenament constant, care susține depășirea barierelor.

Vei fi uimit atât de magia creată în grupul nou, cât și de comunitatea deschisă și primitoare a absolvenților Copyprenor. Aceasta nu poate fi decât benefică oricărui antreprenor aflat la început de drum care își dorește să trăiască din scris pe bune.

Vei parcurge această călătorie alături de un grup de oameni cu obiective asemănătoare, din experiența cărora vei putea și tu să înveți. Vei avea mereu sentimentul de „împreună” și vei putea să faci networking sau chiar parteneriate cu participanții edițiilor anterioare, care deja au trecut prin etapele prin care treci și tu acum. 

La finalizarea programului vei rămâne în comunitate și vei putea participa săptămânal la întâlniri de lucru, unde se vor pune în discuție subiecte de copywriting sau alte noutăți din piață, de interes pentru tine și activitatea ta ca și antreprenor sau copywriter.

La fiecare ediție, acestea generează multe transformări pentru copyprenori. Nevoia de a avea claritate în proces și metodă a fost foarte important pentru participanți, de aceea pe durata sesiunilor de Q&A, fiecare are ocazia să învețe lecții prețioase și să primească răspuns la întrebările avute. În cadrul acestor sesiuni se pune accent pe practică și aprofundare, se lucrează teme iar participanții își sedimentează cunoștințele.

La finalul programului, voi selecta prin tragere la sorți unul dintre participanții care și-au făcut toate temele și au fost activi pe parcursul celor 10 săptămâni și îl voi recompensa cu un premiu special. Cel mai perseverent și ingenios Copyprenor va primi banii înapoi.

De asemenea, săptămânal, pe parcursul programului, voi extrage 1-2 câștigători dintre cei care au făcut temele din program. Aceștia vor câștiga o sesiune 1 la 1 cu un mentor fie pe partea de copywriting fie pe zona de coaching.

Chiar așa. Te bucuri de un program care e mai mult decât un singur curs. În care înveți să-ți setezi mindset-ul potrivit și să visez măreț. În care vei afla cum să îți păstrezi motivația și cum să lupți cu sabotorii tăi atunci când ai momente mai delicate.

Este un program transformațional, care te va forța să ieși din zona ta de confort și să te dezvolți, ceea ce probabil atunci când ești de unul singur poate nu ești la fel de motivat să o faci. 

Te bucuri de un program care este mai mult decât un simplu curs. Tombola Copyprenor: Câștigă banii înapoi pentru COPYPRENOR.

Vei învăța cum să îți găsești clienți, cum să dezvolți relația cu ei, cum să îți gestionezi activitatea.

Până la final de curs nu îți va mai fi frică să abordezi potențiali clienți cu curaj. Vei avea mai multă încredere în tine și îți va fi mai ușor să vezi că poți obține rezultatele pe care le vrei!

În plus, dacă faci toate temele, la final de curs primești o diplomă care poate fi utilizată la deschiderea unui PFA.

Vei avea șanse mari să obții primii clienți chiar pe parcursul programului, dar și ulterior acestuia, dacă stai aproape de foc. Poți obține primii clienți în urma colaborării cu un coleg din grup sau din comunitate. Deseori la curs coachii și antreprenorii își caută colegi prin intermediul participanților. 

De asemenea, după curs poți fi recomandat pentru proiecte sau poți avea acces la oferte exclusive pentru copyprenori.

Ce primești dacă te înscrii în Programul de Mentorat COPYPRENOR

 • 7 Module LIVE de aproximativ 3 ore cu Ion Cataragă
  700 €
 • 8 sesiuni LIVE de Q&A de aproximativ 3 ore/sesiune
  300 €
 • 1 Modul LIVE - Invitat Daniel Zărnescu - Golden Hour & Fă din scris un obicei
  100 €
 • 1 Workshop BONUS cu Luiza Ștefan - Despre sabotorii interiori
  100 €
 • Feedback din partea mea pe fiecare temă
  250 €
 • Structuri de text pentru pagini sau email-uri, reclame, postări
  250 €
 • Sprijin din partea unui mentor care a trecut prin proces
  150 €
 • Exerciții practice și teme pentru acasă
  priceless
 • Posibilitatea de a-ți recupera banii investiți
  priceless
 • Posibilitatea de a colabora împreună într-un proiect
  priceless

Și asta nu e tot…

Înscrie-te până pe data de 10 August și primești BONUS în valoare de 575 EUR:

1 Workshop BONUS

CopyStart:
17 Tehnici de Persuasiune cu efecte Magice
Valoare: 100 €

1 Workshop BONUS

Scrisoarea de recunoștință:
O metodă de research pe care o ai mereu la tine
Valoare: 100 €

1 Workshop BONUS

StoryStart:
Transmite o Idee printr-o poveste
Valoare: 100 €

1 Workshop BONUS

Cum Construiești un Funnel în 12 Pași
Valoare: 100 €

Inner Circle Copyprenor

Grup Închis Whatsapp cu prioritate la feedback din partea unui mentor
Valoare: 100 €

1 Mini Training

înregistrat despre cum să lucrezi eficient cu inteligența artificială
Valoare 75 €

Valoarea totală a Programului COPYPRENOR și a bonusurilor din Program este de 2452 EUR, totuși dacă te înscrii până la data de 21 iunie, vei plăti doar 707 EUR pentru participarea ta.

Atenție! doar 30 de locuri disponibile

Pe durata Programului, dacă îți faci temele și pui în practică informațiile, vei participa automat la o TOMBOLĂ unde săptămânal vei putea câștiga 8 sesiuni de consultanță pe partea de coaching + 8 sesiuni de consultanță pe partea de copywriting + MARELE PREMIU: voi extrage un câștigător care își recuperează 100% investiția în Program.

Acest Program e potrivit mai ales pentru următoarele categorii de oameni buni la scris

Oameni buni la scris care vor o reconversie profesională în domeniul copywriting

În zadar ai un curs în care ai pus toată expertiza și energia ta, dacă nu știi cum să convingi oamenii să participe, sau nu știi cum să îl poziționezi diferit pe piață.

Ca să determini oamenii să dea click pe reclame, să se transforme în abonați, apoi să devină clienți și ulterior clienți fideli, ai nevoie să știi să aplici principii și structuri de copywriting care deja au dovedit că funcționează. În plus, vei învăța cum să transmiți prin cuvinte adevărata esență a brandului sau a produsului tău, fără să îi faci pe oameni să simtă că îi manipulezi.

Copywriteri cu experiență sau care au făcut deja un curs

dar care nu au un brand personal sau nu sunt bine nișați. Oameni care deja au făcut un curs de copywriting, dar acum nu știu în ce direcție să o ia! Sau au învățat pe cont propriu copywriting, dar nu au clienți constanți și nici nu-ți găsesc nișa. Noura Shaban, Mihaela Penel, Oana Biciușcă, Raluca Angelescu, Oana Julean, Oana Damaschin, care au intrat în program cu dorința de a deveni copywriteri cu acte-n regulă, care și-au dorit să aibă încredere să spună oamenilor că sunt buni la scris și care au generat rezultate foarte bune atât în vânzări cât și în clienți, după terminarea programului.

Coachi sau autori care vor să construiască o relație cu audiența lor

Luiza Ștefan, Martha Cinipă, Florentina Berlan, Lora Dogaru, Ana-Maria Micu sunt câteva exemple din edițiile trecute care au reușit să atragă mai mulți clienți pentru a beneficia de serviciile lor. Lora și-a recuperat mare parte din investiție încă din timpul Programului Gratuit iar Ana-Maria deși s-a înscris în program pentru a învăța să scrie mai bine pentru ea, deja a generat clienți și pe partea de copywriting.

Experți în marketing sau în diverse alte nișe

care își scriu singuri textele și vor să atragă clienți. Din edițiile trecute, Diana Trascu (marketing&strategie), Denisa Drăgoi (strategie), Raluca Buliga (SEO), Camelia Șchiop (Facebook Ads), Sorin Haiduc (bucătar), care și-au mărit considerabil portofoliul de clienți. Diana și-a făcut echipă și și-a construit un brand, Denisa a avut rezultate uimitoare pentru clienții săi, Raluca a reușit să lucreze și altfel de texte față de cele SEO, Camelia a avut mult mai mulți clienți pe partea de agenție și a început să fie căutată și pe partea de copywriting, iar Sorin și-a asumat rolul de Expert Bucătar, astfel a început să genereze clienți, doar promovându-se pe Facebook.

Antreprenori care au o afacere locală și își scriu textele

Iulian Anton (proprietar cafenea) și Anca Stoina (proprietar pizzerie) au învățat să scrie texte care să atragă atenția clienților lor astfel au generat mai multe vânzări și se bucură de o vizibilitate mai mare atât în online cât și la locațiile lor.

Iată de ce Copyprenor va fi un program transformațional pentru tine și ce rezultate vei atinge până la final

 • Mai mult decât un curs de copywriting, este un program accelerat de creștere și dezvoltare personală! De ce? Pentru că businessul tău nu va crește niciodată mai mult decât crește omul din spatele business-ului. De aceea am gândit acest program să ofere atât noțiuni de copywriting, dezvoltare personală cât și educație antreprenorială!
 • Va fi programul care te va ajuta să prinzi mai multă încredere în tine și-n abilitățile tale ca să poți genera clienți și vânzări, prin scris.
 • Vei căpăta acea fundație solidă pentru a-ți crea o carieră de succes în copywriting, stăpânind magia scrisului și ajutându-te să-ți transformi activitatea în una generatoare de profit.
 • În cadrul programului voi fi călăuza ta, te voi îndruma spre reușită și încredere în tine!
 • Vei avea parte de sprijinul meu pe toată durata Programului, ceea ce înseamnă că ai lângă tine un mentor implicat și dedicat, în adevăratul sens al cuvântului, gata să îți împărtășească din tainele care îți vor debloca puterea scrisului și te vor ajuta să ajungi la clienții potriviți pentru tine.
 • O dată ce vei intra în pâine, vei simți că acesta este pașaportul tău spre reinventare, implicit începutul unei călătorii asumate și conștiente din viața ta, care îți va schimba viața și te va transforma până la final în copywriter cu acte-n regulă.
 • Pe parcursul programului, a ieși din zona de confort, va deveni o regulă care te va antrena constant, tocmai pentru a te ajuta să crești și să devii o variantă îmbunătățită a ta. Vei simți intensitatea acestor 10 săptămâni ca un antrenament în scris, mai intens ca cei 3 sau 4 ani de facultate cumulați pe care i-ai făcut în trecut.

 

 • Majoritatea cursanților confirmă faptul că aici au primit constant mult mai multe lucruri decât s-au așteptat la început.

 

 • Vei avea 2 workshop-uri cu invitați, foarte utile și de impact care te vor mobiliza, te vor face să renunți la anumite convingeri limitative și te vor ajuta să fi mai productiv.
 • Vei găsi aici piesele de puzzle lipsă din afacerea ta, și vei începe să lucrezi la o campanie online pentru atragerea clienților, iar până la final de program vei învăța cum să abordezi clienții cu cu curaj.
 • Va fi pentru tine ca o gură de aer proaspăt pentru că vei primi informații prețioase, care te ajută să capeți claritate, să știi cum să acționezi, îți vei clarifica direcția și stilul de comunicare și îți vei descoperi metoda de lucru potrivită stilului tău.
 • Acest program complex nu îți dă doar undița, ci te învață să pescuiești la propriu, te pune la practică intensivă și te ajută să câștigi bani din munca ta cu ajutorul scrisului, imediat ce începi să implementezi
 • Dacă te vei implica activ, îți vei face temele și vei aplica ceea ce te voi învăța pe parcursul celor 10 săptămâni cel mai probabil și tu vei avea surpriza de a câștiga primii clienți încă din perioada cursului. Persoanele care sunt deja experți într-un anume domeniu își vor crește veniturile prin creșterea portofoliului de clienți și dezvoltarea de noi colaborări chiar din comunitate.
 • Dacă aplici maxim 80% din informațiile primite, recuperezi minim 100% sumele investite – lucru dovedit statistic din experiența absolvenților actuali, care și-au dublat sau chiar triplat veniturile încă din primele 2 luni de la final.
 • Vei avea cunoștințele necesare pentru a putea genera clienți care să te plătească la adevărata ta valoare pentru serviciile tale, mai multă claritate, strategie, un mentor dedicat și un „trib”.
 • La finalul programului vei reuși să te faci remarcat în marea de copywriteri, experți, autori și antreprenori din online și îți vei seta direcția și planul de acțiune astfel încât să ajungi acolo unde îți dorești.
 • Vei avea teme de făcut pe care le voi corecta pas cu pas și voi trage de tine ca să aplici teoria pe care o afli la fiecare modul, ca să mă asigur că acesta nu va fi încă un curs unde nu pui informațiile în aplicare. Și stai liniștit, te voi încuraja chiar și atunci când nu vor fi perfecte, pentru că ceea ce contează este practica și până la urmă așa înveți.
 • Vei avea parte de informație super atent gândită, încât să acopere răspunsurile la întrebările tale nerostite, iar dacă încă vei avea întrebări voi fi acolo să îți răspund, chiar când nu te aștepți să o fac.
 • Vei avea acces NELIMITAT la materiale de suport și înregistrările video astfel încât să poți reveni oricând simți nevoia asupra materialelor de curs.

Întrebări pe care s-ar putea să le ai și tu

Înainte de a participa în Programul de Mentorat ”Laboratorul de Lansări”, vreau să fiu sigur că ceea ce vom face pe durata celor 8+1 săptămâni se potrivește tipului tău de afacere, astfel încât la sfârșitul Programului să ai materialele pentru funnel scrise, sau să realizezi o lansare în timp real.

După ce discutăm pe Zoom sau la telefon vei primi o factură sau o pagină de checkout unde să realizezi plata și să confirmi locul tău în Program.

Programul ,,Laboratorul de Lansări’’ este un Program în care eu și echipa mea ne asumăm să lucrăm cu fiecare participant în parte, de aceea numărul de locuri este foarte limitat. Vei primi feedback pe texte în timp real și răspunsuri la absolut toate întrebările tale, astfel încât să nu mai ai nici un motiv să nu lansezi funnelul sau cursul tău.

Ca să ai succes e nevoie de cel puțin 60% efort din partea ta. Îți voi oferi toate instrumentele, suportul sau cunoștințele mele, totuși e nevoie de implicarea ta ca să obții rezultate.

Programul se desfășoară în format LIVE pe Zoom. Ne vedem în fiecare zi de Marți și Joi la ora 15.00 (oră care poate fi modificată dacă majoritatea celor înscriși o cere). E nevoie să participi LIVE la fiecare sesiune, totuși dacă nu poți fi prezent la toate întâlnirile, vei avea acces la înregistrări.

Pentru sesiunile LIVE e recomandat să dedici 2.5-3 ore. Iar pentru a lucra la materiale, după fiecare sesiune, ai nevoie de un minim de 6-8 ore / săptămână. În total e recomandat să aloci în fiecare săptămână în jur de 12-14 ore din timpul tău.

Da, ai opțiunea de a plăti și în două rate egale a câte 475 de euro: una la începutul Programului și alta până la sfârșitul lui.

În primul rând, pe durata sesiunii de Zoom voi avea grijă să confirm 100% că e un Program potrivit pentru tine, totuși dacă realizezi că nu poți ține pasul cu Programul, vom găsi împreună cea mai bună soluție.

Înregistrările și structurile de copywriting îți vor rămâne pentru totdeauna, astfel încât să le poți folosi de fiecare dată când ai nevoie să creezi materiale pentru tine sau pentru clienții tăi.

Formular de intenție pentru participarea la Programul ”Copyprenor”