Valorifică energia și entuziasmul din Tabăra 'Vorbește Brandul '
în grupul restrâns de susținere și mentorare COPYEAGLES

Data limită înscriere: 3 August ora 24:00

ANTRENAMENT DE V.I.P.

Atinge obiectivele ambițioase ale brandului tău

ca un Vultur Isteț și Persuasiv!

Ia maxim de valoare din Tabără și antrenează-ți zborul, păstrând energia sus și lucrând la brandul tău! Pachetul V.I.P. îți asigură instrumentele și antrenamentul intensiv sub îndrumarea lui Ion încă 6 săptămâni, pornind la drum cu încredere, entuziasm și energie nouă creatoare!

BONUS: Dacă te vei decide să participi și în programul COPYPRENOR din Septembrie, contravaloarea pachetului va fi considerată un avans.

30 locuri disponibile în echipa COPYEAGLES mentorată de ION

Vrei să lucrezi asumat la brandul tău online și să atragi clienți cu ușurință

dar te simți ca un vânător "impostor" de care toți clienții fug mai ceva ca prada care se simte urmărită?

„Zici că’s vânători, toți vor să ia pielea de pe tine”

„Urăsc să vând… mă face să mă simt ca și când aș merge la vânătoare”

…și uite așa, frica de expunere și frica de a vinde sunt asociate cu un lucru negativ…. la fel se întâmplă și cu mersul la vânătoare…. Și uneori la fel se întâmplă și cu vânătorii!

Dar hai să spargem mitul că vânătorii și vânătoarea ( aka vânzarea) sunt lucruri rele! ( Dacă era așa, vânătorii din povești nu erau personaje pozitive și nici Albă ca Zăpada, nici Scufița Roșie nu scăpau nevătămate). 

Hai să eliminăm emoțile negative când ne gândim că trebuie să mergem la vânătoare!!

Vânătoarea a existat dintotdeauna pe acest pământ și a fost esențială pentru supraviețuire pentru multe vietăți.

Dacă focusul tău este 100% pe faptul că vânătoarea e ceva negativ, având în vedere că pentru multe vietăți e esențială pentru supraviețuire, mintea ta va fi mereu focusată pe asta. Va percepe inclusiv actul supraviețuirii ca pe ceva negativ.

La fel e cu vânzarea. La fel e și cu scrisul.

Atunci când spui că nu-ți place să scrii și nu-ți place să vinzi prin scris, înseamnă că mintea ta percepe negativ „a scrie” și „a vinde”.  Iar asta înseamnă că mai probabil va fi provocator pentru tine să găsești clienți, businessul tău nu va supraviețui mult, iar ca și freelancer te vei lăsa repede de meserie.

Ia exemplu de la vulturi: sunt abili, puternici și pot duce în  ghearele lor prăzi ce le depășesc dimensiunile! Sunt foarte curajoși, se adapteză ușor în medii diferite, simt de la distanță pericolele, ochesc prada și amenințările de departe și cel mai important – sunt foarte longevivi datorită abilităților lor.

Un vultur învață toate aceste abilități de la ceilalți vulturi. Dar dacă vei crește un vultur printre găini, el nu va ști niciodată cum să zboare.

Zborul se învăță! Abilitățile de zbor și de vânătoare se deprind, la fel cum se deprind scrisul și vânzarea!

Expertiza se capătă însă prin antrenament. Și cel mai bun antrenament este atunci când ai un mentor care să te susțină și instrumentele cele mai bune. 

Acționează ca un vultur isteț și persuasiv și ia-ți pachetul VIP pentru a zbura la înălțime și a construi un brand puternic.

Ce face de fapt un Vultur Isteț și Persuasiv?

În ce etapă ești cu obiectivele brandului tău?
Și cel mai important, cum te gândești să le îndeplinești?

Poți să stai în dubii, să te gândești în fel și chip “ce și cum să…”, în timp ce te odihnești sau poți să-ți dai ocazia să răspunzi, cu încredere, la aceste întrebări și să-ți pregătești strategia de promovare a afacerii mult mai eficient pentru la toamnă.

Pachetul VIP îți asigură antrenamentul, instrumentele și suportul necesar ca să pășești mai ușor și mai sigur pe tine în călătoria ta, pentru a crea audiența potrivită prin strategie și copywriting.

Primești instrumentele necesare

✔️ Acces NELIMITAT la cele 10 ÎNREGISTRĂRI + 4 Prezentări ( Slide-urile educaționale din Tabără)

VALOARE: 500 Ron

Mentorat cu Ion Cataraga​

✔️ Acces 3 sesiuni LIVE de MENTORAT ✔️Continuitate + Followup în implementare ✔️ FOLLOWUP pentru a te asigura că ai așezat fundația noțiunilor de copywriting învățate în tabără

VALOARE: 750 Ron

COPYEAGLES: Antrenament intensiv în grup restrâns

✔️ Grup de Whatsapp V.I.P.COPYEAGLES pentru suport & Q&A - pe durata taberei + 6 săptămâni extra

✔️ Feedback în timp real pe situații din lucrul cu clienții tăi

VALOARE: 500 Ron

Valoarea totală a experienței constitue 1750 Ron, dar dacă te înscrii

până la data de 7 August plătești doar 750 Ron

În plus, această sumă va reprezenta avansul la programul Copyprenor care va începe în luna septembrie și durează 10 săptămâni!

30 locuri disponibile 

Am fost nevoit să trec singur prin proces și să învăț pe cont propriu!

Numele meu este Ion Cataragă, sunt copywriter digital specializat în funneluri și lansări, fondator Magic Copywriting Studio, locul unde împreună cu alți copywriteri pe care i-am mentorat, ajutăm antreprenorii și autorii să transforme potențialii clienți în clienți fideli prin copywriting și strategie. În ultimul an am generat încasări de peste 5000 Eur pe lună și am ajutat autorii cu care colaborez să genereze peste 1 milion de euro din lansările în care m-am implicat direct.

Dar, ca să cresc atât de repede în copywriting în doar 5 ani de activitate, am lucrat singur încă de la începutul carierei, la construirea unei audiențe potrivite.

De la bun începutul carierei mele am făcut gălăgie despre ceea ce fac pentru publicul meu țintă, m-am făcut văzut și auzit și am reușit să atrag primele proiecte în copywriting.

Următorul pas a fost ca eu să fiu recomandat și altora, ca urmare a faptului că mi-am făcut treaba bine. Astăzi nu îmi ajung degetele să număr proiectele pe care sunt nevoit să le refuz pentru că nu am suficient timp să mă ocup de ele. În schimb mi-am focusat atenția pentru a forma mai mulți copywriteri experți pentru a putea prelua proiectele antreprenorilor pe care îi mentorez.

În timpul petrecut împreună vei primi și mai multe informații valoroase ce le poți aplica imediat, ca să poți să-ți construiești audiență potrivită și să comunici eficient cu ea până la final de an.

Pentru ca în septembrie 2023, când îți vei relua activitatea după perioada de vară și de concedii, să te bucuri de un flux de clienți mărit și vânzări constante, fără teama că mesajul tău nu ajunge unde trebuie sau că nu poți convinge prin ceea ce scrii.

Vestea bună este că, valoarea integrală a pachetului V.I.P. va putea fi scăzută din costul programului Copyprenor! Dacă în toamnă vei dori să treci la nivel de expert în copywriting și să intri în comunitatea restrânsă a oamenilor care mănâncă pe pâine copywritingul și vânzările online - prin scris, vei avea beneficiul unui preț cu 750 Ron mai puțin!

În ediția a 2-a a taberei, Pachetul VIP a fost util mai ales
următoarelor categorii de persoane

Asigură-te că zbori la înălțime și ești gata să nimerești orice țintă ambițioasă pe care o ai pentru brandul tău până la toamnă!

Acționează ca un Vultur Isteț și Persuasiv și
preia controlul în creșterea și promovarea brandului tău online!

Pachetul VIP îți asigură instrumentele + antrenamentul intensiv necesar ca tu să pleci din tabără cu maxim de valoare și sa ai continuitate în implementare! Poți profita de această ocazie și să faci primii pași strategici în promovarea ta, folosind magia copywritingului sau poți ignora și această oportunitate de a face primii pași în a obține clienți prin scris.
Dacă ai ales prima opțiune, click pe butonul de mai jos și fii una dintre cele maxim 30 de persoane din grupul COPYEAGLES cu care voi continua antrenamentul inclusiv după tabără!

Copyright © Magic Copywriting 2024. Toate drepturile rezervate.
Made with ❤ by Simplead