#magiccopywriting

MAGIC! Te-ai înscris cu succes în Programul Gratuit
”Trăiesc din scris pe bune!”

Începem în:

00
Zile
00
Ore
00
Minute
Ne pare rau, oferta a expirat!

Urmează instrucțiunile ca să obții maximum de beneficii în urma acestei experiențe

În primul rând, te invit să accesezi Grupul de Facebook dedicat Programului ”Trăiesc din Scris pe Bune” acolo unde se va desfășura întreaga experiență din Program. Apoi, după ce trimiți cerere de înscriere în Grup, accesează inboxul tău și caută email-ul cu titlul [IMPORTANT] … trimis de Ion Cataragă (dacă încă nu l-ai primit te rog să verifici și folderul Promoții și SPAM).

Înscrie-te în Grupul de Facebook ”Trăiesc din scris pe bune. Ed.II.”

Așa cum probabil știi, e foarte important să faci parte din Grupul privat de Facebook unde se va desfășura întreaga experiență. Pe grup ne vom cunoaște mai bine, vei cunoaște poveștile altor colegi care își doresc să trăiască din scris și nu în ultimul rând, vei primi acces la Workshop-urile din Program.

Descarcă biletul de intrare și distribuie-l prietenilor

Până începem Programul Gratuit, cât și pe durata lui, voi organiza un concurs cu premii, iar prima condiție pe care e nevoie să o îndeplinești este să distribui biletul de intrare prietenilor tăi ca să știe că îți dorești să trăiești DIN scris sau PRIN scris pe bune folosind magia copywriting-ului.

Urmărește pagina de Instagram pentru detalii ”din culise”

Pe pagina de Instagram vom distribui conținut în plus dar și detalii despre pregătirile acestei experiențe. Asigură-te că o urmărești ca să fii sigur/ă că nu ratezi nimic. În plus, avem un mod aparte de a aprecia urmăritorii, pe care îl vei afla numai dacă devii urmăritor al paginii.

Și asta nu e tot: Devino MEMBRU VIP al Programului pentru doar 89 RON!

Ca membru VIP, vei primi acces la o sesiune - studiu de caz despre cum am gestionat un proiect pentru care am fost plătit cu 5 mii de euro pentru serviciile mele, vei primi rol de moderator timp de o săptămână în Comunitatea ”Trăiesc din scris pe bune” și vei primi acces lifetime la toate înregistrările din Program.

Sesiunea Live va avea loc Duminică, 11 septembrie, ora 19.00 cu o zi înainte de a da startul Programului Gratuit și te poți înscrie doar pe această pagină pentru doar 89 RON. În plus, la finalul sesiunii îți voi răspunde la orice întrebare pe care o ai despre a trăi DIN scris sau PRIN scris pe bune.

Când spun că e posibil să trăiești DIN scris sau PRIN scris pe bune
nu vorbesc doar din teorie!

Sunt Ion Cataragă, iar în ultimii ani am reușit să câștig dintr-un singur proiect de copywriting sume cuprinse între 500 de euro și 5 mii de euro. În calitate de copywriter pentru afacerea mea, consider că am reușit să îmi construiesc un brand personal puternic, să fiu recomandat și să generez clienți fără ca măcar să am nevoie de o pagina de vânzare. Și asta vreau să te învăț și pe tine.

Dacă alegi să devii membru VIP, pe lângă experiența Programului Gratuit,  vei primi sprijin în plus și răspunsuri personalizate la întrebările tale.

Studiu de caz pe bune

Acces la un atelier-studiu de caz despre cum am reușit să încasez 5000 de euro pentru serviciile mele de copywriting de la un singur client, pe durata celor 6 săptămâni de colaborare.

Rol de moderator

rol de moderator timp de o săptămână în Grupul de Facebook ”Trăiesc din scris pe bune”, timp în care îți vei putea prezenta brandul sau serviciile și vei putea genera noi clienți.

Acces la înregistrări

Acces lifetime la sesiunile înregistrate din Programul ”Trăiesc din scris pe bune” pe care le vei putea urmări din orice loc și la orice oră și vei învăța cum să trăiești și tu din scris sau prin scris folosind magia copywriting-ului.

DEVINO MEMBRU VIP

și plătește doar 89 RON în loc de 250 RON

Invitație valabilă doar pe această pagină!

După ce închizi pagina ne vom concentra 100% pe Programul Gratuit și nu vei mai găsi nicăieri detalii despre posibilitatea să devii membru VIP în schimbul acestei sume.

Click pe butonul de mai jos să devii membru VIP în schimbul sumei de doar 89 RON

287 RON 89 RON

Devino membru VIP!

Uneori nu este suficient să dai totul ca să scrii texte persuasive și să generezi noi clienți. Lucrurile pot fi mai simple, dacă te afli într-un cadru restrâns, unde ai ocazia să primești mai mult know-how, mai mult sprijin și feedback personalizat din partea unui copywriter profesionist.