#magiccopywriting

Felicitări că ți-ai dat șansa să vezi cum e să trăiești din scris pe bune! 


Urmează instrucțiunile ca să obții maximum de beneficii în urma acestei experiențe

În primul rând, te invit să accesezi Grupul de Facebook dedicat Programului ”Trăiesc din Scris pe Bune” acolo unde se va desfășura întreaga experiență din Program. Apoi, după ce trimiți cerere de înscriere în Grup, accesează inboxul tău și caută email-ul cu titlul Accesul tău în Programul Gratuit Trăiesc din Scris trimis de Ion Cataragă (dacă încă nu l-ai primit te rog să verifici și folderul Promoții și SPAM).

Înscrie-te în Grupul de Facebook ”Trăiesc din scris pe bune. Ediția a IV-a”

Așa cum probabil știi, e foarte important să faci parte din Grupul privat de Facebook unde se va desfășura întreaga experiență. Pe grup ne vom cunoaște mai bine, vei cunoaște poveștile altor colegi care își doresc să trăiască din scris și nu în ultimul rând, vei primi acces la Workshop-urile din Program.

Descarcă biletul de intrare și distribuie-l prietenilor

Până începem Programul Gratuit, cât și pe durata lui, voi organiza un concurs cu premii, iar prima condiție pe care e nevoie să o îndeplinești este să distribui biletul de intrare prietenilor tăi ca să știe că îți dorești să trăiești DIN scris sau PRIN scris pe bune folosind magia copywriting-ului.

Urmărește pagina de Instagram pentru detalii ”din culise”

Pe pagina de Instagram vom distribui conținut în plus dar și detalii despre pregătirile acestei experiențe. Asigură-te că o urmărești ca să fii sigur/ă că nu ratezi nimic. În plus, avem un mod aparte de a aprecia urmăritorii, pe care îl vei afla numai dacă devii urmăritor al paginii.

Și asta nu e tot: Devino MEMBRU VIP al Programului pentru doar 167 RON!

Ca membru VIP, vei putea participa la sesiunile de backstage cu Q&A ce se vor desfășura după sesiunile LIVE din Program, vei face parte dintr-un grup de Whatsapp de suport și vei primi acces lifetime la toate înregistrările din Program.

Sesiunile Backstage Q&A vor fi cu o durată de 30 de minute și vor avea loc în fiecare seară, după sesiunile LIVE, timp în care îți voi răspunde la orice întrebare pe care o ai despre a trăi DIN scris sau PRIN scris pe bune.

Poți avea acces la ele doar pe această pagină pentru doar 167 RON.

Când spun că e posibil să trăiești DIN scris sau PRIN scris pe bune
nu vorbesc doar din teorie!

Sunt Ion Cataragă, iar în ultimii ani am reușit să câștig dintr-un singur proiect de copywriting sume cuprinse între 500 de euro și 5 mii de euro. În calitate de copywriter pentru afacerea mea, consider că am reușit să îmi construiesc un brand personal puternic, să fiu recomandat și să generez clienți fără ca măcar să am nevoie de o pagina de vânzare. Și asta vreau să te învăț și pe tine.

Dacă alegi să devii membru VIP, pe lângă experiența Programului Gratuit,  vei primi sprijin în plus și răspunsuri personalizate la întrebările tale.

Sesiuni de backstage Q&A

Acces la 4 sesiuni de backstage Q&A în valoare de peste 500 RON, pe durata cărora îți voi răspunde la întrebările pe care le ai despre a trăi DIN și PRIN scris pe bune. Totul se va întâmpla într-o altă cameră Zoom pe care o voi deschide după fiecare sesiune LIVE.

Acces Grup Suport Whatsapp

Vei face parte dintr-un grup de Whatsapp privat unde vei primi răspunsuri la întrebări și sprijin personalizat din partea mea, timp de 30 de zile, inclusiv pe durata Programului Gratuit.

Acces la înregistrări

Acces lifetime la sesiunile înregistrate din Programul ”Trăiesc din scris pe bune” pe care le vei putea urmări din orice loc și la orice oră și vei învăța cum să trăiești și tu din scris sau prin scris folosind magia copywriting-ului. În mod normal vei avea acces GRATUIT la înregistrări doar 4 zile.

DEVINO MEMBRU VIP

și plătește doar 167 RON în loc de 287 RON

Devino membru VIP pentru o experiență maximă

Click pe butonul de mai jos să devii membru VIP în schimbul sumei de doar 167 RON

287 RON 167 RON

Devino membru VIP!

Uneori nu este suficient să dai totul ca să scrii texte persuasive și să generezi noi clienți. Lucrurile pot fi mai simple, dacă te afli într-un cadru restrâns, unde ai ocazia să primești mai mult know-how, mai mult sprijin și feedback personalizat din partea unui copywriter profesionist.