Înscrierile în Comunitatea Transformer se vor deschide din nou în luna septembrie

00
Zile
00
Ore
00
Minute
00
Secunde

Ia-ți abonamentul în

Comunitatea Privată “Transformer”

În luna  octombrie, află principalele secrete de STORYTELLING ca să construiești o poveste care cucerește inima unui potențial client. 

Urmărește Sezonul ,,Mai întâi a fost povestea” LIVE în Comunitate alături de alți experți și antreprenori interesați să obțină mai multe conversii prin copywriting, storytelling și strategie.

5 pași ca să transformi brandul tău într-o fabrică de conversii

Alegi tipul de abonament care ți se potrivește

Faci plata și accesezi linkul către o platformă specială

Faci cunoștință cu echipa și pregătești planul de rezistență

Urmărești ,,Episoadele'' în fiecare miercuri la ora 17.00

Transformi brandul tău într-o FABRICĂ DE CONVERSII

Ce este Comunitatea Transformer?

Ai o afacere online?

Află cum să scrii mesaje convingătoare și texte care transformă un potențial client în clientul tău fidel. Pentru că înainte să delegi comunicarea unui expert, ai nevoie chiar tu să pui bazele comunicării brandului tău în mediul online.

Ești un bun expert în nișa ta?

În Comunitate vei afla cum să comunici eficient mesajele tale de vânzare și să generezi un flux constant de clienți, astfel încât niciodată să nu mai fii nevoit să reduci din preț pentru a câștiga un nou client.

Ești la început de drum și ți-ai dori să faci parte din una dintre cele două categorii?

Te așteptăm cu brațele deschise să înțelegi cum funcționează magia copywriting-ului și a comunicării și, de ce nu, să te transformi în acel expert în comunicare de care orice afacere online are atât de multă nevoie.

Transformer este Comunitatea unde înveți pas cu pas să îți transformi modul în care comunici în mediul online ca să obții mai multe conversii

O Comunitate Exclusivă unde înveți cum să dai voce brandului tău

Transformer este singura comunitate care abordează atât subiecte de comunicare cât și subiecte de marketing și strategie.
Iată care este formatul activităților din fiecare lună:

Atelier

Vei primi acces la un atelier despre copywriting, comunicare sau strategie de marketing în care vei primi insighturi ca să produci o schimbare în modul în care îți comunici mesajele de vânzare. (45-60 min)

Studiu de Caz

Un studiu de caz unde vorbim despre secretele din spatele celor mai reușite lansări de produs. (45-60 min)

Feedback LIVE

O sesiune LIVE în care revizuim împreună materiale tale de copywriting sau ale altor branduri, ca să înțelegi mai ușor cum să faci lucrurile bine. (45-60 minute)

Mastermind

O sesiune de Mastermind care are loc în ultima săptămână din lună, unde primești răspuns la orice întrebare despre copywriting, comunicare sau strategii de funnel-uri și lansări pe care o ai. (45-60 minute)

Așadar, în calitate de membru al comunității, în fiecare lună ai acces la un atelier, un studiu de caz, o sesiune de revizuire și o sesiune de mastermind.

Și asta nu e tot: Pentru că ne dorim să transformi comunicarea eficientă într-un obicei, ne vedem LIVE pe Zoom în aceeași zi din săptămână (Miercuri) la aceeași oră (19.00), indiferent ce se întâmplă (poate să cadă și un asteroid) 😉 Iar dacă din anumite motive vei scăpa o anumită sesiune, vei avea acces la înregistrări (cu excepția sesiunii de mastermind)

Scurt istoric despre ,,Regizori''

Povestea Magic Copywriting nu este despre noi, ci despre transformare.

Am văzut antreprenori, autori și afaceri cu potențial imens, care nu și-l ating niciodată, ba chiar merg spre faliment, pentru că nu reușesc să ajungă la publicul potrivit. Și chiar dacă o fac, publicul nu reacționează pentru că nu transmit un mesaj clar și convingător.

Am văzut câtă nevoie au aceste afaceri de o comunicare clară și autentică și de strategii care să îi conecteze cu potențialii clienți.

Magic Copywriting este răspunsul nostru la această nevoie. Echipa pe care am construit-o este formată din specialiști pe fiecare domeniu implicat în promovarea online, care își pun cunoștințele la dispoziție pentru a face magie pentru afacerile care aduc valoare cu adevărat.

Credem că:

Scopul nostru este să facem auzite poveștile celor care prin produsele pe care le creează sau prin serviciile oferite, transformă viețile oamenilor care beneficiază de ele.

Dacă ne cunoști, știi deja că lucrul la care ne pricepem, adică să facem magie prin cuvinte, îl dăm mai departe cu drag, celor care au nevoie de copywriting ca să își ducă afacerile la un nou nivel.

Iar dacă nu ne cunoști, te invităm să ni te alături ca să vezi cu ochii tăi transformarea pe care o comunicare clară și autentică o poate aduce pentru orice business.

Acum că ai aflat câteva lucruri despre noi, să revenim la lucrurile practice pe care le vei primi în Comunitatea Transformer.

Episoadele 1-4 din luna Octombrie

Află principalele secrete de STORYTELLING ca să scrii povești care cuceresc inimile clienților tăi

Episodul 1: Roata emoțiilor

Studiu de Caz cu Seba Ursuță:

Recunoaște emoțiile pe care le generează diferite spoturi publicitare arhi-cunoscute

Miercuri, 6 octombrie, ora 17.00

Probabil știi că povestea este ceea ce face un spot publicitar cu adevărat memorabil. Dar te-ai gândit vreodată să recunoști emoțiile pe care ți le trezește o astfel de campanie făcută bine?

În primul episod din luna octombrie vom analiza emoțiile pe care ni le generează diferite spoturi publicitare de la branduri foarte cunoscute. Pentru că înainte să folosim emoția în poveștile despre brandul tău, ai nevoie să o recunoști în alte povești folosite de alte branduri.

Episodul 2: Storytelling Enigma

Atelier cu Ion Cataragă: Scrie o poveste comercială care generează emoțiii

Miercuri, 13 octombrie, ora 17.00

Te-ai întrebat vreodată cum să vinzi prin storytelling? Există mai multe moduri prin care poți folosi o poveste în scop comercial și mai multe structuri în baza cărora ai putea scrie o astfel de poveste.

În episodul 2 din Sezonul Storytelling Enigma vorbim despre cum poți folosi întâmplările de zi cu zi în scop comercial și îți oferim o structură concretă în baza căreia să le scrii.

Episodul 3: La Popas

Sesiune de Feedback LIVE: 

Analizăm emoțiile generate de povestea ta

Miercuri, 20 octombrie, ora 17.00

De ce unele povești vând iar altele trec neobservate?

În episodul 3 din Sezonul Storytelling Enigma analizăm intensitatea emoțiilor generate de povestea scrisă de tine și te ajutăm să o aduci într-o formă finală ca să emoționezi și să persuadezi în sfârșit publicul țintă cu povestea creată de tine.

Episodul 4: Provocarea

Sesiune de mastermind cu Ion Cataragă

Miercuri, 29 septembrie, ora 17.00

Află răspunsuri la cele mai importante provocări ce țin de copywriting, lansări, strategie de marketing și promovare online. Strategia de Email Marketing, Planul de conținut și validarea ideii produsului sunt doar câteva dintre provocările pe care le poate avea brandul tău. În sesiunea de mastermind suntem deschiși să răspundem la orice altă întrebare despre provocările pe care le are brandul tău când vine vorba de promovarea și vânzările online.

E vorba de o sesiune întrebări și răspunsuri, pe durata căreia primești claritate și înveți din experiența colegilor tăi, la care poți participa doar dacă intri LIVE în Camera Zoom

Alte motive ca să te înscrii în Comunitatea Transformers

Acces pe o platformă privată asemănătoare unui feed Facebook

Departe de gălăgia de pe Facebook, vei afla cum să comunici eficient în mediul online, inclusiv pe Facebook.

Suport permanent din partea a doi copywriteri experimentați

Suntem alături de tine pe platformă, astfel încât să nu te simți niciodată singur în momentul când te confrunți cu o provocare.

Acces la 11 înregistrări anterioare

Vei avea întotdeauna acces la atelierele, studiile de caz sau sesiunile de revizuire, astfel încât să nu pierzi nimic chiar dacă te alături mai târziu comunității.

O comunitate de experți și antreprenori ca tine unde să faci networking

Vei avea ocazia să înveți din experiența altora și de ce nu, să realizezi colaborări cu alți experți sau antreprenori din Comunitate.

Ai posibilitatea să alegi subiectele pe care să le abordăm

Mai ales în sesiunile de revizuire, vei avea ocazia să primești feedback pe materialele pe care le creezi, sau pe care le-ai creat deja. În plus, periodic, îți vom cere părerea despre subiectele pe care ți-ai dori să le abordăm.

Prețuri preferențiale la experiențele de învățare pe care le organizăm

Vei afla primul despre experiențele pe care le creăm și vei avea un preț preferențial pentru Programele de Mentorat, Taberele sau Workshop-urile pe care le organizăm.

Care e prețul pe care îl plătești ca să urmărești episoadele din Comunitate?

30 euro / lună, abonament recurent sau 120 euro pentru următoarele 5 luni, oferta de 4+1 luni gratis fiind valabilă doar până pe 6 octombrie.

Într-adevăr, te costă un pic mai mult decât un abonament Netflix, dar și beneficiile pe care le poate avea brandul tău pot fi de 2-3 ori mai mari.

Ei te vor ajuta să îți transformi brandul într-o ,,Fabrică de Conversii''

În luna septembrie, vei avea alături de tine experți în marketing, copywriting sau comunicare care îți vor arăta pașii concreți ca să îți faci brandul vizibil și să îl transformi într-o fabrică de conversii.

Ion Cataragă
Ion Cataragă
Magic Copywriter
Seba Ursuța
Seba Ursuța
Magic Copywriter
Oana Mădălina Vasiu
Oana Mădălina Vasiu
Strateg de Conținut
Ștefan Asafti
Ștefan Asafti
Brand Designer

Plătești mult mai mult din cauză că mesajele tale nu atrag, nu conving și nu convertesc

Te-ai întrebat vreodată câte oportunități pierzi doar pentru că nu știi cum să transmiți mesajul potrivit, publicului potrivit, la momentul potrivit? 

Lucrurile ar fi mult mai simple dacă ai ști să creezi mesaje autentice care să atragă publicul țintă ca un magnet.

Iar vestea bună este că nu trebuie să parcurgi acest drum de unul singur, învățând din greșeli. În Comunitate vei învăța din greșelile sau experiența altora, pentru ca tu să ajungi mult mai rapid la rezultatele pe care le dorești.

Click să faci parte din Comunitate și să transformi modul în care comunici în mediul online!

Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate
Made with ❤ by Simplead