Workshop Special pe care îl ofer CADOU cu ocazia lansrării Programulului COPYPRENOR.

Clienți prin scris 2.0

Învață 5 strategii fundamentale prin care să-ți construiești o audiență sau să o REACTIVEZI și să generezi un flux constant de clienți folosind magia copywritingului.

Important: La finalul workshopului voi deschide înscrierile pentru ultimele 10 locuri rămase disponibile pentru a IV-a ediție a Programului de Mentorat COPYPRENOR.

Miercuri, 26 aprilie, ora 19.00 LIVE pe Zoom. 100 de locuri disponibile.

*pentru a primi un sms de reminder

Vrei să obții clienți Prin scris mult mai ușor, dar simți că nu reușești să te faci auzit în toată gălăgia din online?

Ți se pare că tot ceea ce vrei să transmiți prin text, pierde din autenticitate și emoție și nu reușești să ai un flux constant de clienți și vânzări satisfăcătoare?

Mai mult decât atât, îți lipsește o strategie adecvată promovării pentru domeniul tău de activitate, scrii total haotic, parcă ai două mâini stângi, astfel esența mesajului se pierde și tot efortul tău de a te face vizibil este degeaba.

Sau, invers, scrii bine, persuasiv, dar îți lipsește audiența și nu ai o strategie de promovare.

Dacă nu ai deja o strategie pentru a genera clienți, doar în lunile aprilie și mai poți să mai faci ceva pentru a recupera timpul pierdut. Odată ce începe vara, va fi prea târziu! 

Știi că așa ar putea arăta lucrurile și pentru tine? 

 

Acționează și înscrie-te la workshop și află cum să-ți gândești strategia, pentru că a doua jumătate a anului să fie despre încredere în tine că mesajele tale ajung la audiența potrivită și încredere că îți construiești strategia de promovare potrivită afacerii tale iar luna septembrie să fie un start bun pentru ultima sută de metri a anului, cu clienții și vizibilitatea pe care ți le dorești.

 

Căci, este foarte important să știi cum să te faci văzut și auzit chiar și când e gălăgie sau când algoritmul rețelelor sociale e dat peste cap aproape zilnic și ce merge azi, nu mai merge mâine.

Cred cu tărie că un text scris persuasiv, pus în valoare printr-o strategie care să ajungă la audiența potrivită e tot ce ai nevoie pentru ca cea de-a doua jumătate a anului 2023 să fie una de succes, cu vânzări pe măsură, fie că ești copywriter, expert digital, coach, autor sau antreprenor.

Cum te poți folosi de toate aceste unelte împreună, ca să faci un pas în față în promovarea ta și să-ți crești vizibilitatea, afli doar dacă participi miercuri, 29 aprilie, de la ora 19:00 la workshopul “Clienți prin scris!”

Îți mai amintești de obiectivele pe care ți le-ai pus la început de an? La ce etapă ești cu ele? Și cel mai important, cum te gândești să le îndeplinești?

Poți să stai în dubii, să te gândești în fel și chip “ce și cum să…”, în timp ce te odihnești sau poți să-ți dai ocazia să răspunzi, cu încredere, la aceste întrebări și să-ți pregătești strategia de promovare a afacerii mult mai eficient pentru noul an.

În cadrul Workshopului vei descoperi cele 5 strategii fundamentale care te vor ajuta să pășești mai ușor și mai sigur pe tine în călătoria ta, în a doua jumătate a anului 2023, pentru a crea audiența potrivită prin strategie și copywriting.

3 metode prin care să îți construiești o audiență ACTIVĂ în mod organic

Vei afla cum să generezi clienți prin scris în mod organic, abordând la rece, sau prin a crea un material gratuit, a construi o listă, a te poziționa diferit și a comunica ACTIV cu lista ta.

Câteva tehnici prin care să dai un boost vânzărilor tale ACUM

Dacă vrei să obții rezultate pe termen scurt, îți voi oferi câteva tehnici practice, parte dintr-un Program pe care l-am numit ”Conversii la Cafea” ca să obții rezultate imediate în poziționarea serviciilor tale, sau a brandului pe care vrei să îl construiești.

Bonus: Cum îți activezi audiența existentă pe durata concediilor

În funcție de nișa în care activezi, rezultatele depind foarte mult și de context. Sau există anumite acțiuni pe care le faci în perioada activă a anului, și cu totul altele pe care e bine să le faci în perioada mai puțin activă, cum e perioada de vară și de concedii, de exemplu.

Am fost nevoit să trec singur prin proces și să învăț pe cont propriu!

Numele meu este Ion Cataragă, sunt copywriter digital specializat în funneluri și lansări, fondator Magic Copywriting Studio, locul unde împreună cu alți copywriteri pe care i-am mentorat, ajutăm antreprenorii și autorii să transforme potențialii clienți în clienți fideli prin copywriting și strategie. În ultimul an am generat încasări de peste 5 mii de euro pe lună și am ajutat autorii cu care colaborez să genereze peste 1 milion de euro din lansările în care m-am implicat direct. Dar, ca să cresc atât de repede în copywriting în doar 4 ani de activitate, am lucrat singur încă de la începutul carierei, la construirea unei audiențe potrivite. Și pentru că am făcut gălăgie despre ceea ce fac pentru publicul meu țintă, m-am făcut văzut și auzit și am reușit să atrag primele proiecte în copywriting. Următorul pas a fost ca eu să fiu recomandat și altora, ca urmare a faptului că mi-am făcut treaba bine. Astăzi nu îmi ajung degetele să număr proiectele pe care sunt nevoit să le refuz pentru că nu am suficient timp să mă ocup de ele. În cele 2 ore de workshop vei avea ocazia să primești informații valoroase ce le poți aplica imediat într-o strategia de promovare a afacerii tale, ca să poți să-ți construiești audiență potrivită și să comunici eficient cu ea în a doua jumătate a anului 2023. Pentru ca în septembrie 2023, când îți vei relua activitatea după perioada de vară și de concedii, să te bucuri de un flux de clienți mărit și vânzări constante, fără teama că mesajul tău nu ajunge unde trebuie sau că nu poți convinge prin ceea ce scrii. Vestea bună este că, deși valoarea acestui workshop este de 350 lei, dacă te înscrii și prinzi unul din cele 100 de locuri din camera ZOOM, pentru că atâtea am disponibile, vei participa GRATUIT!

Prima ediție a acestui Workshop, din decembrie 2022, a fost utilă mai ales următoarelor categorii de persoane

Deseori mi-a fost dat să aud: “Chiar dacă este gratuit, primești informații valoroase, pe care te las să le descoperi singur când parcurgi programul.”

Din 2023, preia tu controlul în promovarea serviciilor tale în online! Acum e momentul să începi să lucrezi la strategia ta câștigătoare!

Pune STOP modului haotic de a te promova și strategiilor nepotrivite care, acum, la final de an te fac să te gândești “ Anul acesta iar am făcut lucrurile anapoda și oamenii nu înțeleg ce le pot oferi!”.

Acum este momentul ca să lucrezi la a-ți construi o audiență pentru activitatea ta, a crește vânzările și a genera fluxul de clienți pe care ți-l dorești, pentru ca la final de an să sărbătorești cu adevărat.

Poți profita de această ocazie și să faci primii pași strategici în promovarea ta, folosind magia copywritingului sau poți ignora și această oportunitate de a face primii pași în a obține clienți prin scris.

Dacă ai ales prima opțiune, click pe butonul de mai jos și fii din cei 100 care participă GRATUIT la Workshopul “Clienți prin scris!”.

Copyright © Magic Copywriting 2024. Toate drepturile rezervate.
Made with ❤ by Simplead