Important: Doar 100 locuri disponibile

Află cum să creezi un mesaj persuasiv de la o echipă de copywriteri care a generat peste 1.000.000 Ron vânzări în prima jumătate a lui 2021 prin intermediul textelor și a strategiei create

Atelier de copywriting

Cei 3 piloni al mesajelor care atrag, conving și convertesc

Vreau să particip 100%

Important: Doar 100 locuri disponibile

Am creat sute de mesaje convingătoare pentru branduri precum:

Ca să obții mai mulți clienți nu mai e suficient un mesaj scris la întâmplare

De câte ori ți s-a întâmplat să nu reușești să obții reacțiile și rezultatele pe care le aștepți după ce scrii textele pentru o postare, email sau reclamă Facebook?

Acest lucru se întâmplă pentru că nu ții cont de câteva ingrediente esențiale pentru ca mesajul tău să convertească. Ingrediente pe care dacă le-ai combina corect, vei reuși să crești impactul pe care îl generează fiecare mesaj pe care îl transmiți în mediul online.

După ce am făcut magie pentru peste 50 de afaceri online în ultimele 12 luni, am reușit să descoperim care sunt secretele mesajelor care atrag, conving și convertesc și suntem gata să le împărtășim cu tine pe durata unui atelier de 90 de minute, care va avea loc în această săptămână.

Te invităm la o sesiune Zoom de aproximativ 90 de minute pe durata căruia vei afla cum să construiești un mesaj persuasiv pentru ca textele tale să nu mai treacă niciodată neobservate.

Ce se va întâmpla pe durata Atelierului de Copywriting

Te vei pune în papucii clientului ideal pentru ca să îi descoperi adevăratele nevoi

Vei afla cum să scoți în evidență beneficiile reale ale produsului sau serviciului tău

Vei ști cum să crești valoarea produsului în ochii potențialului client

Vei construi un mesaj cu esență proprie care să se diferențieze instant

Atenție: acest Atelier nu este pentru oricine! Înscrie-te doar dacă:

În plus, pentru că Atelierul se va desfășura pe Zoom

avem un număr limitat de doar 100 de locuri. Fii sigur că te înscrii din timp și că te alături în camera Zoom cu 5-10 minute înainte, astfel încât să fii sigur că ai și tu loc.

Scurt istoric despre cine suntem

Povestea Magic Copywriting nu este despre noi, ci despre transformare.

Am văzut antreprenori, autori și afaceri cu potențial imens, care nu și-l ating niciodată, ba chiar merg spre faliment, pentru că nu reușesc să ajungă la publicul potrivit. Și chiar dacă o fac, publicul nu reacționează pentru că nu transmit un mesaj clar și convingător.

Am văzut câtă nevoie au aceste afaceri de o comunicare clară și autentică și de strategii care să îi conecteze cu potențialii clienți.

Magic Copywriting este răspunsul nostru la această nevoie. Echipa pe care am construit-o este formată din specialiști pe fiecare domeniu implicat în promovarea online, care își pun cunoștințele la dispoziție pentru a face magie pentru afacerile care aduc valoare cu adevărat.

Credem că:

Scopul nostru este să facem auzite poveștile celor care prin produsele pe care le creează sau prin serviciile oferite, transformă viețile oamenilor care beneficiază de ele.

Dacă ne cunoști, știi deja că lucrul la care ne pricepem, adică să facem magie prin cuvinte, îl dăm mai departe cu drag, celor care au nevoie de copywriting ca să își ducă afacerile la un nou nivel.

Iar dacă nu ne cunoști, te invităm să ni te alături ca să vezi cu ochii tăi transformarea pe care o comunicare clară și autentică o poate aduce pentru orice business.

Ești la un click distanță de afla cum să creezi mesaje autentice care să nu treacă neobservate

Important: Doar 100 locuri disponibile